Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 15:39

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 1 » Трансляція Чемпіонату Європи 2012 року стане кримінальним злочином.
11:45
Трансляція Чемпіонату Європи 2012 року стане кримінальним злочином.





До Єврочемпіонату, ймовірно, посилять законодавство, що охороняє інтелектуальну власність. Приміром, за незаконну трансляцію футбольних матчів у барах власників закладів саджатимуть у в'язницю на два роки, а водії можуть втратити права водііння на три місяці за нанесення на автомобіль емблем чемпіонату. Юристи упевнені: багато правил реалізувати на практиці неможливо, а власники ресторанів готові звертатися до суду.
Ввести жорсткі заходи днями запропонував Кабінет Міністрів. Законопроект "Про права інтелектуальної власності і репутації Об'єднання європейських футбольних асоціацій (UEFA)" передбачає додаткову, безпрецедентну в Україні відповідальність за порушення авторського права. Приміром, штраф за використання логотипу "Евро-2012" можуть підвищити з нинішніх 3,4 тис. грн до 85 тис. За незаконне копіювання записів футбольних матчів і поширення їх в інтернеті користувачі і власники ресурсів можуть бути позбавлені волі до шести років (зараз п'ять років). За використання словосполучення "Евро-2012", розміщення на сайті логотипу і трансляцію матчу онлайн власники ресурсу заплатять штраф, а також втратять домен і сервери.
Якщо законопроект буде ухвалений, постраждають і власники барів, що планували транслювати матчі у своїх закладах. Показавши гру на екрані з діагоналлю більше 3 м, вони можуть потрапити за грати на два роки. Сьогодні відповідальність за подібні дії взагалі не передбачена.

Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 701 | Додав: Yura | Теги: УЄФА, Польща, стане, кримінальним, чемпіонат, україна, Європи, злочином, трансляція, 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024