Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 20:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 10 » Безпощадні французи
21:15
Безпощадні французи
         
Французи не знають пощади

Після розгрому збірної України французи у спарингу обіграли інших співгосподарів ЄВРО-2012.
Збірна Франції проводила другий матч поспіль проти співгосподарів ЄВРО-2012 і вдруге добилася перемоги. Якщо в понеділок "триколірні" розгромили команду України з рахунком 4:1, то цього разу впоралися з Польщею - 1:0. Єдиний гол забив Шарль Н'Зогбія, який проводив лише другий матч за збірну.
Півзахисник "Уїгана" відзначився на 12-й хвилині. Н'Зогбія завдав удару з гострого кута і м'яч влетів у сітку рикошетом від голови Томаша Йодловеца, який намагався вибити його від воріт. Безпрограшна серія підопічних Лорана Блана сягнула десяти зустрічей.

Недільна перемога з рахунком 2:1 над збірною Аргентини, ймовірно, додала полякам упевненості, і стартовий відрізок вони провели дуже завзято. Могли господарі й вийти вперед, але Роберту Левандовскому не вистачило дещиці, аби замкнути простріл Адріана Межеєвського.
Незабаром голкіпер Войцех Щасний не впорався з ударом Н'Зогбія, а потім збірна Франції надійно грала в обороні і майже не залишала шансів польському нападу. Хіба що Людовик Обраньяк із "Лілля" потужно пробив зі штрафного, а Межеєвский не зміг відзначився на добиванні.
На 72-й хвилині Гійом Оаро сміливо кинувся під ще один удар Межеєвского, а згодом ледь не відзначився сам. Форвард "Парі Сен-Жермен" вийшов сам на сам зі Щасним, але голкіпер "Арсеналу" зберіг холоднокровність і виграв цю дуель.
До фінального свистка поляки встигли створити ще кілька небезпечних моментів. Після удару Левандовського Бакарі Санья головою виніс м'яч з лінії воріт, а потім дебютант французької збірної Седрік Каррассо впорався з пострілами того таки Левандовского та резервіста Адама Матущика. На більше господарів не вистачило.
Переглядів: 760 | Додав: Yura | Теги: 09.06.2011, україна, товаристські матчі, футбол, Польща, Франція, національні збірні | Рейтинг: 3.8/4
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024