Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 02:42

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Лютий » 7 » Фоменко починає з перемоги. 06.02.2013 р. ВІДЕО.
14:12
Фоменко починає з перемоги. 06.02.2013 р. ВІДЕО.



  
Норвегія 0-2 Україна








Перший матч збірної України у нинішньому році відбувався під орудою нового головного тренера і завершився на користь нашої команди.
Поєдинок, який для нашої команди був останньою репетицією перед відповідальним березневим матчем у Польщі, відбувся на нейтральному полі − в Іспанії. Михайло Фоменко задіяв гравців чотирьох вітчизняних клубів («Шахтар», «Дніпро», «Динамо» та «Металург» Д.), а капітан команди Анатолій Тимощук представляє німецьку «Баварію». У першому таймі наша збірна переграла суперника тактично, двічі забивши на контратаках та не давши мінімальних шансів біля свої воріт. Відкрив рахунок Микола Морозюк. Він головою розпечатав ворота супротивника після навісу Артема Федецького. Подвоїв здобуток партнерів Андрій Ярмоленко, якому відмінно скинув м’яч під удар Роман Зозуля.
У другій 45-хвилинці перевага у два м’ячі дозволила українцям заграти більш розкуто, атаки команд змінювали одна одну, а гострі епізоди виникали біля обох воріт. Серйозна робота у Андрія Пятова з’явилась лише у заключні 15 хвилин. Тоді він тричі ліквідував підступні спроби скандинавів хоча б скороти відставання. Потім збірна України залишилась вдесятьох, коли Віталій Мандзюк був змушений свідомо піти на фол останньої надії, аби виправити помилку партнерів. У більшості норвежці здобули право на пенальті, але голкіпер «Шахтаря» і тут не дозволив порадіти супернику, відбивши спробу від Таріка Ельюнуссі.

Склад збірної України: Пятов, Шевчук, Хачеріді (Коноплянка, 46; Богданов, 86), Мандзюк, Федецький, Тимощук (Степаненко, 64), Ротань, Гармаш (Селезньов, 64), Морозюк, Ярмоленко (Безус, 64), Зозуля (Девіч, 76).


0-1 Морозюк (17 хв.)
0-2 Ярмоленко (42 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 634 | Додав: Yura | Теги: 0-2, 06.02.2013, Огляд, відео, Товаристський, матч, фоменко, починає, гол, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024