Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 12:37

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 15 » Національна збірна завершила сезон перемогою над болгарами. 14.11.2012 р. ВІДЕО.
09:46
Національна збірна завершила сезон перемогою над болгарами. 14.11.2012 р. ВІДЕО.



  
Болгарія 0-1 Україна








14 листопада у товариській зустрічі із збірною Болгарії українцям вдалося те, чого їм не вдавалося протягом останніх шести матчей: наша команда нарешті перемогла. Поєдинок у Софії завершився з рахунком 1:0 на користь збірної України.
Суперники розпочали гру не на самих високих швидкостях. Українці намагалися більше контролювати центр поля, а болгари — прориватися вперед до воріт Пятова. Також підтвердилась заява Олександра Заварова про те, що його команда змушена відмовитися від флангових атак через травмованих Ярмоленка та Гусєва.
Перший випад української команди стався лише біля 10-ї хвилини, а от першй гольовий момент ми створили на 23-й. Пас в карний майданчик на Федецького, і Артем пробив з дуже вигідної позиції, але прямісінько у голкіпера. Далі українці дуже небезпечно розіграли кілька стандартів, один з яких призвів до взяття воріт суперника. Після подачи кутового Кучер головою у стрибку вколотив м'яча в сітку. Це другий гол Олександра за збірну України (перший він забив аж 6 років тому).
Кінцівка першого тайму залишилась за українцями, які ще кілька разів небезпечно атакували. 100-відсотковий момент був у Євгена Селезньова, але він поцілив повз ворота.
На початку другої половини гри господарі поля намагалися організувати небезпечні моменти біля воріт Пятова і це їм вдалося. Божинов вибігав прямісінько на нашого воротаря, але Андрій, на щастя, встиг відштовхнути м'яча ногами. Ще кілька разів суперник турбував українців пострілами здалеку - всі ці удари не попадали навіть в площину воріт.
Ще одну небезпеку створив для своєї команди Тимощук: захисник "Баварії” ледве не травмував прямою ногою Цвєткова, за що збірна була покарана штрафним. Після могутнього удару м'яч з такою силою влучив у Мандзюка, що лікарям довелося надавати йому допомогу.
Проте, до кінця матчу болгарам вже не вдалося створити гольових ситуацій і зустріч завершилась із мінімальною перевагою збірної України. Таким чином, перемога над Болгарією підсолодила не надто вдалий сезон для національної команди та перервала серію невдач. Вже після гри Олександр Заваров заявив, що задоволений результатом і що побачив емоції гравців.

Болгарія: Колєв — Сармов (Дяков, 46), Манолєв, Бодуров, Занев (В. Мінєв, 46), Й. Мінєв, Іванов, Ілієв (Цвєтков, 63), Міланов (Маркіньос, 46), Попов (Тонєв, 77), Божинов (Рангелов, 61)
Головний тренер: Любослав Пєнєв

Україна: Пятов − Хачеріді, Кучер (Михалик — 46, Назаренко — 62), Гармаш, Селезньов (Шиндер, 70), Шевчук, Ротань (Селін, 90), Безус, Степаненко (Тимощук, 46), Бутко, Федецький (Мандзюк, 55).
Тренер: Олександр Заваров


0-1 Кучер (33 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 651 | Додав: Yura | Теги: 14.11.2012, національна, Огляд, Болгарія, відео, збірна, матч, сезон, гол, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024