Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 02:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 24 » Фоменко стане тренером національної збірної України.
11:47
Фоменко стане тренером національної збірної України.











Ерікссон не приїде на виконком 26 грудня, якщо не отримає гарантій, що тренером буде він.
Тренером збірної України на виконкомі ФФУ 26 грудня затвердять Михайла Фоменка - такий прогноз можна зробити, виходячи з ситуації на сьогоднішній день. Його шведський суперник Свен-Горан Ерікссон, за інформацією segodnya.ua, не має наміру приїжджати на це засідання, якщо попередньо не отримає гарантій свого призначення.
"Ерікссон згоден очолити збірну України, - говорить джерело у федерації. - Однак швед дав зрозуміти, що якщо до 25-го числа не отримає переконливого запевнення з ФФУ, що саме він буде коучем, то на засіданні виконкому його не буде. Приїхати і програти вибори - йому таке не потрібно".
З великою часткою ймовірності можна припустити, що відсутність шведа буде використано як один з аргументів на користь призначення Фоменка. Для цього екс-тренерові "Динамо" потрібно отримати голоси 8 з 15 членів виконкому.
"Підтримуючий кандидатуру Фоменко президент ФФУ Анатолій Коньков зараз намагається переконати членів виконкому, що Михайло Іванович - оптимальний варіант, - сказало джерело. - У керівництві федерації не всі з цим згодні. Є такі, хто за варіант з іноземцем. Але якщо в дні, що залишилися президента ФФУ не переконають "старші товариші", то тренером, швидше за все, буде затверджений Фоменко".
І це при тому, що про зарплату зі шведом ФФУ вже домовилася - близько 9,5 мільйонів доларів, але не за один рік, як повідомлялося раніше, а за чотири.


football24.ua

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 587 | Додав: Yura | Теги: національна, тренер, фоменко, УкраїниЮ 24.12.2012, стане, збірна | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024