Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 22:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 12 » Президія ФФУ визначила двох претендентів на посаду головного тренера національної збірної.
21:44
Президія ФФУ визначила двох претендентів на посаду головного тренера національної збірної.











12 грудня у Будинку футболу відбулося засідання Президії Федерації футболу України. Першим питанням було розглянуто кандидатури на посаду головного тренера національної збірної. Президент Федерації Анатолій Коньков озвучив імена п’яти претендентів − Фелікс Магат (Німеччина), Роберто Ді Маттео (Італія), Свен-Йоран Ерікссон (Швеція), Олександр Заваров та Михайло Фоменко. Кожному з них була дана детальна характеристика.
У ході обговорення члени Президії зупинили свій вибір на кандидатурах Свена-Йорана Ерікссона та Михайла Фоменка. Їм буде запропоновано підготувати відповідні програми для представлення на черговому засіданні Виконавчого комітету ФФУ. За результатами презентацій Виконком прийме рішення щодо призначення головного тренера.

ffu.org.ua

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 500 | Додав: Yura | Теги: національна, претендент, збірна, ФФУ, україна, тренер, головний, два, Ерікссон, Президія | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024