Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 11:45

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 24 » Ярославський продав "Металіст". 24.12.2012 р.
11:27
Ярославський продав "Металіст". 24.12.2012 р.













Шановні вболівальники, дорогі друзі,

Сьогодні я звертаюся до вас, щоб повідомити про зміни в системі управління ФК "Металіст". З 24 грудня 2012 я складаю з себе повноваження президента клубу і передаю зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору.
Сім років тому, коли я зайнявся "Металістом", у нього замість стадіону були руїни, замість бази та академії - болото і нетрі. Команда вилетіла з вищого дивізіону в першу лігу, більше 20 років не з'являлася на єврокубковій арені.
Ми стартували з 173-го місця в клубному рейтингу УЄФА, а зараз стабільно входимо в число 30 кращих клубів Європи. За останні 6 сезонів наша команда 6 разів завойовувала бронзові медалі українського чемпіонату. З 2007 р. "Металіст" виступає в єврокубках. Спочатку Кубок УЄФА, потім Ліга Європи: перемоги над "Байєром", "Сошо", "Аустрією", "Спортінгом", "Сампдорією", "Дебреценом", "Бешикташем", "Галатасараєм", "Олімпіакосом". У нинішньому сезоні - "гол сторіччя" у виконанні Тайсона, і, як результат, - нападник "Металіста" у символічній збірній УЄФА.
Крім того, клуб тепер має базу такого рівня, який, на думку футбольних експертів, можна порівняти з інфраструктурою "Барселони" або "Баварії". І Харкову більше не треба віддавати свої юні футбольні таланти в інші клуби - тисячі хлопців мають можливість займатися в академії "Металіста". На домашніх матчах команду підтримують повні трибуни. А завдяки Євро-2012 харківські вболівальники змогли побачити в рідному місті гру найсильніших збірних Європи і найяскравіших футбольних зірок - таких, як Роналду.
За сім років я інвестував понад $ 570 млн. у розвиток ФК "Металіст" і підготовку Харкова до Євро-2012, вкладаючи у все, що я робив, не тільки гроші, але й частину свого серця і своєї душі. Але є єдина (вона ж головна) причина, з якої я змушений залишити клуб: незрозумілі претензії міської влади до мене як до інвестора і, як наслідок, безпрецедентний психологічний тиск, який чиниться на команду і колектив. Ця нездорова атмосфера ставить під загрозу все, що створено важкою працею багатьох людей.
Тому, йдучи, я не кидаю "Металіст" напризволяще, а дію в його інтересах. Зі зміною інвестора усувається особистісний фактор і при цьому зберігається джерело фінансування клубу.
Я дякую всім, кому дорогий "Металіст", за спільну роботу і підтримку. Залишаючи клуб, я не перестаю бути його відданим вболівальником і патріотом Харкова.


Олександр Ярославський

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 595 | Додав: Yura | Теги: 24.12.2012, продав, Ярославський, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024