Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 18:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Червень » 12 » КДК Федерації футболу України оштрафувала клуби. 12.06.2013 р.
13:45
КДК Федерації футболу України оштрафувала клуби. 12.06.2013 р.













11 червня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги, першої ліги та другої ліги.

Так, за неправомірні дії вболівальників «Карпат» 3 травня 2013 р. на стадіоні «Авангард» під час матчу 27-го туру чемпіонату України з ужгородською «Говерлою» львівський клуб має виплатити 100 тисяч гривень.

Фінансові санкції у 20 тисяч гривень застосовані також до «Карпат» за використання піротехнічних засобів вболівальниками львівської команди на стадіоні «Україна» під час матчу 30-го туру чемпіонату України з харківським «Металістом». Крім того, 35 тисяч гривень доведеться сплатити і «Металісту» за використання вболівальниками харківського клубу піротехнічних засобів протягом того ж матчу.

Київське «Динамо» має виплатити штраф у розмірі 25 тисяч гривень за скандування нецензурних виразів вболівальниками команди на стадіоні НСК «Олімпійський» 26 травня 2013 р. під час матчу 30-го туру чемпіонату України із запорізьким «Металургом».

За неправомірні дії вболівальників під час та після закінчення матчу фіналу Кубку України, який відбувся 22 травня у Харкові на стадіоні «Металіст», оштрафовані «Шахтар» та «Чорноморець». Донецькому клубу доведеться сплатити 20 тисяч гривень, а одеському − 25 тисяч.

За злісне ухилення «Таврії» від виконання кількох рішень КДК ФФУ (якими на клуб покладався обов’язок виконати вердикт ПВС ФФУ у спорах з колишніми тренерами клубу С. Альтманом, Г. Альтманом та О. Скрипником) на сімферопольський клуб накладено штраф у розмірі 75 тисяч гривень. У випадку невиконання «Таврією» цього рішення, КДК ФФУ на найближчому засіданні розгляне питання про позбавлення головної команди клубу 3 очок у чемпіонаті України наступного сезону.

10 тисяч гривень штрафу має виплатити «Олександрія» за неправомірні дії вболівальників команди на стадіоні «Локомотив» 19 травня 2013 р. під час матчу 31-го туру чемпіонату першої ліги з «Полтавою». За неправомірні дії вболівальників «Полтави» місцевий клуб зобов’язаний буде сплатити 25 тисяч гривень. Крім того, на полтавський стадіон «Локомотив» чекає піврічний випробувальний термін, - у разі повторення подібних порушень протягом нього клубу доведеться зіграти матч чемпіонату при порожніх трибунах.

1 тисяча гривень штрафу та технічна поразка з рахунком 0:3 − така ціна неявки хмельницького «Динамо» на матч 6-го туру другого етапу чемпіонату другої ліги з херсонським «Кристалом».

За пошкодження індивідуальних пластикових сидінь вболівальниками «Севастополя» на стадіоні «Спартак» 1 червня 2013 р. у матчі 33-го туру чемпіонату Першої ліги з «Одесою» севастопольському клубу доведеться виплатити 10 тисяч гривень.

3 матчі дискваліфікації за некоректну поведінку після закінчення матчу 29-го туру чемпіонату України з луцькою «Волинню», який відбувся 18 травня 2013р., отримав футболіст ужгородської «Говерли» А. Єдігарян.

Старший тренер донецького «Шахтаря-3» Сергій Ковальов змушений буде сплатити штраф у розмірі 15 тисяч гривень та пропустити 1 матч за агресивну та некоректну поведінку після закінчення матчу 9-го туру другого етапу чемпіонату другої ліги з головківським «Украгрокомом», що відбувся 1 червня 2013 р.

Два матчі дискваліфікації чекають на футболіста тернопільської «Ниви» О. Лакусту за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення йому травми 1 червня 2013 р. під час матчу 9-го туру другого етапу чемпіонату другої ліги зі стрийською «Скалою».

За некоректну та агресивну поведінку оштрафовано та дискваліфіковано офіційних представників черкаського «Славутичу» після закінчення матчу 9-го туру другого етапу чемпіонату другої ліги з «Тернополем». Головний тренер команди Пучков та тренер воротарів Божко отримали по 15 тисяч гривень штрафу та по одному матчу дискваліфікації, а за агресивну поведінку та погрози на адресу арбітрів на начальника команди Кєскюлу чекають 20 тисяч гривень штрафу та чотири матчі дискваліфікації.

По три матчі пропустять футболісти молодіжних команд київського «Арсеналу» Артем Шабанов і Денис Фаворов та одеського «Чорноморця» Борис Тащі і Сергій Нестеренко, які 25 травня 2013 р. були вилучені з поля у матчі 30-го туру чемпіонату молодіжних команд.


ffu.org.ua

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 610 | Додав: Yura | Теги: КДК, футбол, клуб, оштрафувала, ФФУ, 11.06.2013, Федерація, України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024