Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 11:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 15 » Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштафував "Динамо" на 125 000 грн.
19:54
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштафував "Динамо" на 125 000 грн.










15-го серпня 2013 року Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг.

За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з ризиком нанесення травми, під час матчу 5-го туру чемпіонату «Металіст» Харків − «Волинь» Луцьк, футболіста команди ««Металіст» Едмара дискваліфіковано на 2 матчі.

За навмисний удар суперника ногою після зупинки гри у матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубку України між командами «Шахтар» Свердловськ − «Кристал» Херсон, футболіста команди «Шахтар» Свердловськ Д. Головка дискваліфіковано на 3 матчі.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубку України між командами «Зірка» Кіровоград − «Сталь» Алчевськ, тренера команди «Сталь» Алчевськ А. Цвіка дискваліфіковано на 1 матч та накладено штраф в розмірі 2500 гривень.

За некоректну, агресивну та неетичну поведінку відносно арбітрів під час матчу другого попереднього етапу розіграшу Кубку України між «Миколаїв» Миколаїв − «Титан» Армянськ, головного тренера команди «Титан» Армянськ О. Луткова дискваліфіковано на 3 матчі і накладено штраф у розмірі 7 500 гривень.

За систематичні апеляції до арбітрів під час матчу чемпіонату першої ліги «Олександрія» Олександрія − «Геліос» Харків, головного тренера команди «Геліос» Харків С. Єсіна дискваліфіковано на 1 матч.

За навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, під час матчу 5-го туру чемпіонату другої ліги між командами «Реал Фарма» Овідіополь − «Шахтар-3» Донецьк, футболіста команди «Реал Фарма» Овідіополь О. Підлетейчука дискваліфіковано на 3 матчі.

За масове використання піротехнічних засобів вболівальниками команди «Шахтар» Донецьк на стадіоні «Донбас Арена» під час матчу 4-го туру чемпіонату між командами «Шахтар» Донецьк − «Динамо» Київ, донецький клуб оштрафовано на 50 000 гривень.

За масове використання піротехнічних засобів, пошкодження 49 індивідуальних сидінь та електронного табло, а також скандування нецензурних виразів вболівальниками команди «Динамо» Київ під час матчу 4-го туру чемпіонату між командами «Шахтар» Донецьк − «Динамо» Київ, футбольний клуб «Динамо» оштрафовано на 100 000 гривень. Крім цього, ФК «Динамо» зобов’язаний відшкодувати збитки, завдані діями власних вболівальників.

За неправомірні дії вболівальників команд «Металург» Запоріжжя і «Севастополь» Севастополь у матчі 5-го туру чемпіонату між цими клубами на стадіоні «Славутич-Арена», футбольний клуб «Металург» оштрафовано на 37 500 гривень, футбольний клуб «Севастополь» - на 25 000 гривень.

За скандування нецензурних виразів та вибігання вболівальників на бігову доріжку під час матчу 5-го туру чемпіонату між командами «Динамо» Київ − «Чорноморець» Одеса, футбольний клуб «Динамо» оштрафовано на 25 000 гривень.

За порушення вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань ПЛ (щодо обов’язкового рукостискання головних тренерів команд до та після закінчення матчу) після закінчення матчу 5-го туру чемпіонату «Динамо» Київ − «Чорноморець» Одеса, головного тренера «Динамо» Київ О. Блохіна оштрафовано на 5 000 гривень.


ffu.org.ua

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 482 | Додав: Yura | Теги: КДК, грн., 125 000, динамо, оштафував, Федерація, Шахтар, футболу, України, 15.08.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024