Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 05:41

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу покарав Морозюка і Ващука.
11:29
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу покарав Морозюка і Ващука.












У четвер, 26 вересня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги та другої ліги.

За результатами розгляду скарги арбітра ФФУ А. Кузьміна було переглянуто рішення Комітету арбітрів ФФУ від 17 липня 2013 р. (протокол №2). КДК ФФУ вирішив відсторонити А. Кузьміна від арбітражу до закінчення сезону 2013/2014 рр.

З урахуванням висновку Комітету ФФУ з етики і чесної гри щодо неетичних і некоректних висловлювань спортивного директора київського «Арсеналу»
В. Ващука під час флеш-інтерв’ю 11 серпня 2013 р. після закінчення матчу 5-го туру чемпіонату України з донецьким «Металургом», КДК ФФУ зобов’язав В. Ващука сплатити штраф у розмірі 10 тисяч гривень.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра під час матчу 13-го туру чемпіонату другої ліги «Кристал» (Херсон) − «Шахтар» (Свердловськ) 21 вересня 2013 р. футболіста свердловської команди Р. Коновалова відсторонено на три матчі.

Низку рішень було прийнято за наслідками подій матчу 1/16 фіналу Кубка України «Полтава» − «Тернопіль», який відбувся 25 вересня 2013 р.

Так, головний тренер «Полтави» А. Безсмертний дискваліфікований на один матч внаслідок вилучення за нецензурні висловлювання на адресу арбітра. Вилучений з поля за дві жовтих картки футболіст «Полтави» С. Даценко неетично висловився на адресу арбітра, і тепер відбуватиме відсторонення протягом двох матчів. Також пропустить два матчі гравець «Полтави» А. Деркач, вилучений з поля за небезпечну атаку суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 10-го туру чемпіонату України «Севастополь» − «Металург» (Донецьк) футболіст М. Морозюк пропустить два наступних матчі донецької команди.



ffu.org.ua


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 432 | Додав: Yura | Теги: КДК, дисциплінарний, комітет, футбол, ФФУ, Контрольно, Федерація, покарав, Ващук, Морозюк | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024