Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 05:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 9 » Кубок України. Півфінал. Одесити у фіналі кубка. 08.05.2013 р. ВІДЕО.
08:47
Кубок України. Півфінал. Одесити у фіналі кубка. 08.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Чорноморець 2-1 Дніпро







Після не надто вдалих виступів у Чемпіонаті України обидві команди зробили акцент на потрапляння до вирішального матчу Кубка України. У складі одеситів обійшлось без несподіванок, а у «Дніпра» нарешті не було підстав для пропуску поєдинку кимось з лідерів. Доволі швидко найпомітніші на чужій половині поля дніпропетровці організували гол. Євген Коноплянка розібрався з опікунами на лівому фланзі і навісив у центр штрафного майданчика. Там Роман Зозуля виграв боротьбу у двох захисників, притримав м’яч і зробив простріл на Матеуса. Бразилець зумів випередити співвітчизника Андерсона Сантану − 0:1. Далі до перерви гості були ближчі до другого м’яча, ніж одесити до вирівнювання ситуації. Найбільш реальна для господарів можливість була у Артема Старгородського, але його зіткнення з Яном Лаштувкою призвело до зупинки гри та заміни обох постраждалих.
Перші чверть години після перерви не віщували будь-яких змін у характері гри. Сигналом до революції в окремо взятому матчі став кутовий господарів, внаслідок якого вони зуміли вперше пробити у рамку воріт дніпропетровців − і одразу гол. Гості. Здавалось, відвели загрозу, однак Сергій Політило другим темпом пробив здалеку, м’яч відскочив до Сіто Рієри. Третій темп у розіграші «стандарту» дозволив іспанцеві вдало навісити, а Пабло Фонтанелло головою пробити під поперечину − 1:1. На хвилі успіху «Чорноморець» йшов вперед і швидко вдруге відзначився. Дальній удар Леонардо і незначний рикошет від Дугласа − складові переможного голу у матчі. Потім Лучіан Бурдужан не використав вихід сам на сам. «Дніпро» встиг схаменутися і відповісти ударом зі штрафного Сергія Кравченка, а також ударами головою Дугласа та Петра Ковальчука, який ледь не зрівняв рахунок автоголом. Фінальний свисток примусив тріумфувати присутніх на одеському стадіоні.

0-1 Матеус (6 хв.)
1-1 Фонтанелло (62 хв.)
2-1 Леонардо (68 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Кубок України | Переглядів: 540 | Додав: Yura | Теги: Огляд, відео, кубок, матч, 08.05.2013, 2-1, гол, Одесити, України, Півфінал | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024