Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 13:23

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 23 » "Шахтар" вдев'яте завойовує Кубок України. 22.05.2013 р. ВІДЕО.
09:10
"Шахтар" вдев'яте завойовує Кубок України. 22.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Шахтар 3-0 Чорноморець








Склад «гірників» був оптимальним і «свіжим». Справа у тому, що з перших хвилин звітного матчу вийшов лише Генріх Мхітарян з числа тих, хто потрапив до стартової 11-ки у Запоріжжі три дні тому у матчі Чемпіонату України. У той же час «Чорноморець» провів лише 4 заміни, та й то дві з них були вимушені: втрати Андерсона Сантани та особливо Сергія Політила відбились на діях одеситів. До того ж у «моряків» втома почала даватись взнаки вже ближче до завершення першого тайму. Більшу його частину суперники намацували слабкі місця в обороні один одного. Краще це виходило у донеччан. І незадовго до перерви, поки одесити думали, на кого віддасть пас Фернандіньо, бразилець самотужки вирішив долю моменту на власну користь, пробивши метрів з 14-ти у ближню «дев’ятку».
Недовго жила інтрига і після перерви. Генріх Мхітарян мав більше за всіх моментів на завершальній стадії атак, однак зміг відзначитись лише гольовим пасом на Алекса Тейшейру − його удар з середньої відстані Дмитру Безотосному було відбити також неможливо. А найкрасивіший гол на очах недавно рідної публіки забив метрів з 30-ти Тайсон, закрутивши лівою ногою м’яч за непередбачуваною траєкторією. «Чорноморець» мав кілька напівмоментів, щоб оживити інтригу за рахунку 0:2, однак витиснути хоча б мінімум з того, що команда створила, не зміг. Зрештою, переповнений стадіон «Металіст» у Харкові став свідком тріумфу «Шахтаря», який оформив третій поспіль переможний дубль у внутрішніх змаганнях. Призи учасники поєдинку отримували з рук Президента України Віктора Януковича та Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова.

1-0 Фернандіньо (41 хв.)
2-0 А.Тейшейра (53 хв.)
3-0 Тайсон (73 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Кубок України | Переглядів: 535 | Додав: Yura | Теги: Огляд, відео, кубок, матч, завойовує, гол, Шахтар, 22.05.2013, України, вдев'яте | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024