Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 10:31

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 30 » Ліга Європи. 1/4 фіналу. Мінімальна поразка "Металіста" в Лісабоні. 29.03.2012 р. ВІДЕО.
09:29
Ліга Європи. 1/4 фіналу. Мінімальна поразка "Металіста" в Лісабоні. 29.03.2012 р. ВІДЕО.


   
Спортінг 2-1 Металіст

Харківський "Металіст" у напруженому першому матчі чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА програв на виїзді португальському "Спортингу" (1:2). На голи Марата Ізмайлова й Еміліано Інсуа гості відповіли реалізованим пенальті Клейтона, зберігши за собою непогані шанси пройти далі.
Команди розпочали гру у високому темпі, і "Металіст", який у цій Лізі Європи здобув багато прихильників за комбінаційний футбол, показав, що зраджувати своєму стилю не збирається. Тим паче, що слобожани в цьому сезоні чудово грали на виїзді. У шести матчах нинішньої Ліги Європи вони відсвяткували п'ять перемог за однієї нічиєї. Ближче до десятої хвилини гостям удалася перша перспективна контратака - Тайсон прорвався лівим флангом, але його простріл перервали захисники "Спортинга".
Незабаром підопічні Рікарду Са Пінту організували перший удар по воротах Олександра Горяїнова. Щоправда, "пострілу" Шандао забракло сили й влучності. А на 27-й хвилині перевірити пильність уже Руя Патрісіу намагався капітан жовто-синіх Клейтон, але м'яч після його удару здалеку просвистів над поперечиною. Надалі команди не створювали гострих моментів і запал гри трохи вщух, доки зелено-білі не захопили ініціативу ближче до перерви. Саме тоді біля воріт Горяїнова після штрафних виникли дві "пожежі", але харківські захисники з ними впоралися.
А от одразу після відпочинку оборона гостей таки дала збій. На 51-й хвилині швидка атака "Спортинга" увінчалась прострілом Дієго Капеля зліва, і Марат Ізмайлов у падінні переправив м'яч у сітку за кілька метрів від воротарської лінії. Невдовзі підопічні Маркевича відповіли небезпечним ударом у виконанні Хонатана Крістальдо. Аргентинець вистрілив із правого кута, але Руй Патрісіу не дав себе ошукати.
Загалом варто відзначити, що після відпочинку "Спортинг" суттєво додав у комбінаційних діях, і невдовзі вдруге домігся свого. На 64-й хвилині після фолу Папи Гуея Еміліано Інсуа зі штрафного увігнав м'яч крізь стінку в нижній кут воріт Горяїнова.
"Металіст", не позбавлений вольових якостей, заходився виправляти ситуацію. На початку восьмого десятка хвилин близькими до успіху були Тайсон і Марко Девич. Але першому не вистачило точності після удару з-за меж штрафного, а форвард збірної України не зміг переграти Руя Патрісіу.
Пізніше Девич мав іще кілька нагод, проте його найбільший внесок у результат був зроблений у компенсований час - Марко заробив пенальті після грубої гри кіпера суперників. До "точки" підійшов Клейтон, який не схибив, скоротивши відставання. Таким чином, у матчі-відповіді наступного четверга "Металіст" влаштує навіть мінімальна "суха" перемога.

1-0 Ізмайлов (51 хв.)
2-0 Інсуа (64 хв.)
2-1 Клейтон (90+1 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 589 | Додав: Yura | Теги: 29.03.2012 р., Ліга Європи, Поразка, спортинг, 2-1, Лісабон, Металіст, Фінал, Мінімальна, 1/4 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024