Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 08:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 9 » Ліга Європи. 1/8 фіналу. Перша поразка харків'ян в цьому розіграші єврокубків. ВІДЕО.
15:27
Ліга Європи. 1/8 фіналу. Перша поразка харків'ян в цьому розіграші єврокубків. ВІДЕО.

    
Металіст 0-1 Олімпіакос

Після першого матчу між "Металістом" і "Олімпіакосом", який приніс грекам виїзну мінімальну перемогу, настрій у представників команд був відповідний до результату.
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич:
"Ми не заслуговували поразки. Гол, який залетів у наші ворота, був нелогічним. Але це футбол, і часом в ньому від такого нікуди не дінешся. Після матчу я подякував футболістам за самовіддачу. Так, десь у нас не все задумане виходило, однак моментами ми виглядали непогано. Упевнений, в Греції ми ще поборемося. Думаю, там гра буде цікавішою, ніж сьогодні.
Ми намагалися більше і частіше використовувати правий фланг нападу, де до атак підключався захисник Вільягра. Фініньо ж ліворуч грав з невеликою травмою, і це давалося взнаки. Саме тому нам довелося його поміняти, бо він більше не міг продовжувати поєдинок".
Головний тренер "Олімпіакоса" Ернесто Вальверде:
"У першому таймі нам потрібен був час, щоб звикнути до стадіону, до його поля і атмосфери взагалі. Тому, господарі до перерви повністю вигравали центр поля і вели свою гру. У перерві в роздягальні я попросив хлопців більше грати вперед, і радий, що у нас потім все вийшло.
"Металіст" - це дуже сильна команда, і нам ще належить постаратися вдома, щоб не пропустити від неї. Тільки при виконанні цієї умови у нас будуть шанси пройти в наступний раунд Ліги Європи. У поточному сезоні "Олімпіакос" частенько переграє своїх суперників на виїзді. Але бували матчі, в яких ми програвали, хоча начебто мали всі шанси на успіх. У другому таймі сьогодні нам, треба зізнатися, пощастило".

0-1 Фустер (50 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 582 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, олімпіакос, відео, огляд матчу, Металіст, Фінал, 0-1, голів, 1/8 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024