Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 06:09

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 16 » Ліга Європи. 1/8 фіналу. "Металіст" пройшов греків. ВІДЕО.
12:00
Ліга Європи. 1/8 фіналу. "Металіст" пройшов греків. ВІДЕО.

    
Олімпіакос 1-2 Металіст

Вольова перемога "Металіста" в матчі-відповіді проти "Олімпіакоса" дозволила команді Мирона Маркевича вперше у своїй історії дістатися чвертьфінальної стадії Ліги Європи УЄФА.
Оскільки в першій зустрічі харків'яни поступилися (0:1), то в матчі-відповіді їм потрібно було неодмінно забивати. Однак початок поєдинку показав, що зробити це найбільш результативній команді цьогорічного розіграшу Ліги Європи буде не просто.
Футболісти Ернесто Вальверде навіть не збиралися відсиджуватися в обороні, розпочавши активні атакуючі дії одразу після стартового свистка. Тривожний дзвіночок для українців пролунав уже на п'ятій хвилині, коли після удару Кевіна Міральяша м'яч влучив у поперечку.
Трохи оговтавшись, жовто-сині відповіли небезпечним виходом Тайсона один на один із голкіпером. На жаль для вболівальників "Металіста" бразилець не зумів переграти Болажа Медьєрі. У свою чергу господарі поля на 15-й хвилині показали як треба реалізовувати свої моменти.
Хосе Ллойд Холебас обіграв на лівому фланзі Хосе Ернесто Сосу й зробив подачу в карний майданчик харків'ян. Там Іван Маркано вистрибнув вище іменинника Себастьяна Бланко й майстерним ударом головою вивів свою команду вперед.
Не встигли гості розвести м'яч із центру поля, як гравці "Олімпіакоса" ледь не подвоїли свою перевагу. Український клуб врятував воротар Владимир Дишленкович, який вчасно вийшов із воріт, не дозволивши Рафіку Джеббуру реалізувати вихід один на один. Пізніше на користь гостей знову зіграв каркас воріт після удару Вассіліса Торосідіса.
Щодо футболістів "Металіста", то вони постійно намагалися йти вперед, однак їхні атаки раз по раз захлиналися через надзвичайно злагоджені дії грецьких захисників. Часом складалося враження, що підопічні Мирона Маркевича не знали, що робити з м'ячем. Кидалася в очі відсутність у центрі поля дискваліфікованого Едмара.
У другій половині зустрічі картина подій на полі кардинально не змінилася. Харків'яни продовжували атакувати, а господарі моментами відповідали дуже гострими випадами. Найцікавіше розпочалося наприкінці гри. На 77-й хвилині українці отримали право на пенальті за гру рукою в штрафному Франсуа Модесто. До "точки" підійшов Марко Девич, який вийшов на заміну в другому таймі, проте його удар у стилі Антоніна Паненки без проблем забрав Медьєрі.
До честі гравців Маркевича, вони продовжили атакувати і невдовзі були за це винагороджені. На 81-й хвилині активний Тайсон знайшов пасом у штрафному Крістіана Вільягру, який випередив голкіпера і зрівняв рахунок. А вже за п'ять хвилин за свою помилку реабілітувався Девич. Він першим зорієнтувався у воротарському майданчику після подачі з кутового й вивів "Металіст" вперед за сумою двох матчів. У час, що залишився, українці могли забивати ще принаймні двічі, однак їх цілком задовольнив і поточний рахунок.

1-0 Маркано (15 хв.)
1-1 Вільягра (81 хв.)
1-2 Девіч (86 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 692 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, олімпіакос, відео, греки, Девіч, огляд матчу, Металіст, Фінал, голів, 1/8 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024