Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 13:06

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 10 » Ліга Європи. Фінал. "Атлетико" здобуває кубок. 09.05.2012 р. ВІДЕО.
16:51
Ліга Європи. Фінал. "Атлетико" здобуває кубок. 09.05.2012 р. ВІДЕО.


Атлетико 3-0 Атлетик

Дубль Фалькао та гол Дієго допомогли "Атлетико" переграти "Атлетик" у фінальній дуелі Ліги Європи УЄФА.
Команди розпочали поєдинок без розвідки, адже прекрасно знають один одного по протистояннях у Примері. Більшою активністю з перших хвилин запам'яталися номінальні господарі з "Атлетико". Спочатку після сольного проходу лівим флангом і навісу у виконанні Арди Турана головою пробивав Адріан Лопес, але йому забракло влучності. А згодом із вигідної позиції не зумів належним чином пробити Дієго.
Ці епізоди лише надихнули підопічних Дієго Сімеоне, які продовжили збільшувати тиск на ворота суперника. І результат не змусив довго чекати на себе. Уже на 7-й хвилині м'яч на правому куті карного майданчика басків отримав Фалькао, який миттєво на замаху прибрав захисника і блискуче пробив у дальню "дев'ятку" - без шансів для воротаря Горки Ірайсоса. Таким чином колумбієць забив у другому своєму фіналі Ліги Європи УЄФА.
Вийшовши вперед, мадридці відійшли назад, віддавши ініціативу опоненту. Однак футболісти Марсело Б'єлси не одразу отямилися і лише ближче до середини першого тайму почали створювати більш-менш гострі моменти. Зокрема, на 19-й хвилині Фернандо Льоренте пробивав у дотик із льоту після передачі з правого флангу, проте м'яч у нього звалився з ноги. Через п'ять обертів секундної стрілки на дальній удар наважився Ікер Муньяїн - цього разу "матрацників" урятувала майстерність голкіпера Тібо Куртуа.
Не зумівши скористатися своїми нагодами, баски натомість дозволили найкращому бомбардиру поточної Ліги Європи подвоїти перевагу своєї команди. Все розпочалося з помилки захисника номінальних гостей поблизу власного карного майданчика. М'яч у нього відібрав активний Арда Туран і відпасував на Фалькао. Останній знову без проблем розібрався з оборонцями і невідпорно пробив - 2:0. Цей гол став для нього вже 12-м у турнірі.
У перерві Б'єлса, який свого часу тренував нинішнього наставника "Атлетико" Дієго Сімеоне в складі збірної Аргентини, зробив одразу дві заміни. Замість захисника Хона Ауртенече на полі з'явився нападник Ібаї Гомес, а півзахисник Іньїго Перес замінив свого колегу по амплуа Андера Іттураспе.
Варто відзначити, що це позначилося на грі команди. Початок другої половини залишився за "Атлетиком", який раз-по-раз своїми стрімкими перетасовками змушував нервувати захист номінальних господарів. Однак далі цього справа не доходила, адже футболісти з Більбао елементарно не могли влучити бодай у площину воріт.
У свою чергу "матрацники" поступово відсунули гру від власних воріт і доволі впевнено контролювали ситуацію. Щоправда, особливими успіхами попереду вони також похвалитися не могли. Лише на 64-й хвилині непогано з-за меж штрафного пробивав Адріан Лопес, проте і після його удару м'яч пролетів поруч зі стійкою.
Наприкінці гри "Атлетик", якому вже нічого було втрачати, кинув у атаку всі сили, ледь не відновивши інтригу в матчі. За кілька хвилин двічі близьким до мети був Маркель Сусаета, але на шляху м'яча після його "пострілів" ставали захисники. Вимушеною розрідженістю оборони суперника майстерно скористалися мадридці. Спочатку Фалькао ледь не оформив хет-трик, влучивши в стійку, а потім на 85-й хвилині переможну крапку в грі поставив Дієго, який після сольного проходу не залишив шансів Ірайсосу - 3:0.

1-0 Фалькао (7 хв.)
2-0 Фалькао (34 хв.)
3-0 Дієго (85 хв.)

Огляд матчу


Церемонія нагородження


Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 698 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, відео, кубок, здобуває, Атлетик, огляд матчу, атлетико, Фінал, 09.05.2012 р., голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024