Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 13:45

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Ліга Європи. 3 кваліфікаційний раунд. "Чорноморець" не зміг відіграти 2 м'ячі. 07.08.2014. ВІДЕО.
13:46
Ліга Європи. 3 кваліфікаційний раунд. "Чорноморець" не зміг відіграти 2 м'ячі. 07.08.2014. ВІДЕО.
Чорноморець 0-0 Спліт
 
 
 
 

Завдання в одеського «Чорноморця» на матч-відповідь із хорватським «Сплітом» було ще важчим, «морякам» необхідно було забивати як мінімум два м’ячі і не пропускати у власні ворота. Із другим підопічні Романа Григорчука впоралися, але забити бодай один гол у ворота «Спліту» одеситам так і не вдалося.

«Чорноморець» мав шанс вийти вперед у рахунку вже у дебюті гри, коли Аржанов виконував штрафний, але голкіпер впорався і з його ударом, і з добиванням Сівакова. На 12-й хвилині лише поперечина врятувала ворота хорватської команди після удару Тейку з декількох метрів.

«Спліт», який грав у цій зустрічі від захисту, зумів заспокоїти гру і перевести її до центру поля. Цікаво, що «Чорноморець», якому необхідно було забивати у ворота суперників, зумів створити єдиний небезпечний момент вже перед самим фінальним свистком. Назаренко, який з’явився на полі у другому таймі, гостро подав штрафний на лівому фланзі, Сіваков пробив головою, але воротар «Спліту» якимось дивом витягнув м'яч з-під поперечини − 0:0.

Огляд матчу

Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 658 | Додав: Yura | Теги: раунд, Огляд, відео, матч, ліга, Європи, кваліфікаційний, гол, Чорноморець, 07.08.2014 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024