Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 06:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Ліга Європи. 3 кваліфікаційний раунд. "Зоря" проходить "Мольде". 07.08.2014. ВІДЕО.
13:33
Ліга Європи. 3 кваліфікаційний раунд. "Зоря" проходить "Мольде". 07.08.2014. ВІДЕО.
Мольде 1-2 Зоря
 
 
 
 

Луганська «Зоря», зігравши внічию із норвезьким «Мольде» у першому матчі із рахунком 1:1, мала обов’язково забивати гол на виїзді і перемагати. Враховуючи клас суперника, який вже неодноразово виступав в єврокубкових турнірах, завдання для команди Юрія Вернидуба було вкрай важким.

Але луганська команда продемонструвала господарям поля, що налаштована дуже серйозно на матч-відповідь. Вже на 2-й хвилині матчу «Зоря» шокувала місцевих вболівальників, реалізувавши першу ж контратаку: Караваєв віддав передачу на правий фланг, де знаходився Каменюка. Микита прийняв м'яч і пробив влучно у дальній кут воріт Нюланда.

Норвезька команда, пропустивши швидкий гол, дещо знітилась і майже нічого небезпечного організувати у першій половині першого тайму так і не змогла. Виключенням став незарахований гол на 17-й хвилині, коли лінійний арбітр вчасно підняв прапорець, зафіксувавши офсайд у гравця «Мольде» Гульбрандсена.

На 21-й хвилині «Зоря» ледве не подвоїла свою перевагу у рахунку, коли Любеновіч після прострілу Караваєва відправив «сферу» трохи вище поперечини. Ще через десять хвилин Хомченовський виконав навіс з лівого флангу на ногу Любеновічу, але воротар «Мольде» у карколомному стрибку зумів відбити удар гравця «Зорі».

«Мольде» вдалося відігратися вже перед самою перервою, причому допомогла норвежцям помилка воротаря луганської команди Шевченка. На 43-й хвилині Гульбрандсен відправив м’яч у сітку воріт, відновивши паритет у рахунку. Таким чином, командам потрібно було розпочинати все з початку в очному протистоянні.
Другий тайм запам’ятався відкритою грою та великою кількістю небезпечних моментів з боку обох команд. Спочатку Хомченовський пробив у сантиметрах від рамки воріт «Мольде», а трохи згодом Діуф дальнім «пострілом» перекидав Шевченка, який далеко вийшов з воріт, але голкіпера підстрахував Ігнатьєвіч.

На 78-й хвилині Шевченка врятував «Зорю», відбивши удар Сінгха після розіграшу кутового, а за дві хвилини молодий воротар продемонстрував чудеса реакції після дальнього удару у виконанні Фло.

Апофеозом гри стало призначення на 86-й хвилині пенальті у ворота «Зорі», Білий порушив правила у штрафному проти Мострема. Шевченко відбив пенальті, виконаний Форреном. У наступному епізоді Форрен все-таки забив, але у власні ворота: після подачі зі штрафного від Любеновича м’яч від гравця «Мольде» влетів у сітку воріт господарів поля.

Вже на третій компенсованій арбітром хвилині «Мольде» заробив право на виконання другого пенальті у цьому поєдинку, але знову блискучу реакцію продемонстрував Шевченко, зреагувавши на «постріл» Ельюнуссі з «точки».

 

0-1 Каменюка (2 хв.)

1-1 Гульбрандсен (43 хв.)

1-2 Форрен (89 хв.-автогол)

Огляд матчу

Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 686 | Додав: Yura | Теги: раунд, Огляд, відео, ліга, Європи, кваліфікаційний, гол, Мольде, 07.08.2014, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024