Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 20 » Шевченко відмовився очолювати збірну України. 19.11.2012 р.
09:34
Шевченко відмовився очолювати збірну України. 19.11.2012 р.










Минулого тижня Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков запросив на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка.
Сьогодні, 19-го листопада, в Будинку футболу відбулась зустріч керівництва Федерації футболу України з Андрієм Шевченком, по завершенні якої він прокоментував своє рішення прес-службі ФФУ:
"Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою рідну країну. Саме з цією командою в мене пов’язано чимало незабутніх матчів та яскравих емоцій. Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її Президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони виказали мені, запропонувавши очолити національну збірну.
Я також хотів би висловити слова вдячності всім футбольним спеціалістам, які були "за" або "проти" мого призначення на цю посаду, оскільки думки цих експертів були дуже важливими для мене і я не залишу їх без уваги. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день, можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення. Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів", - заявив Андрій Шевченко.


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 610 | Додав: Yura | Теги: україна, очолювати, відмовився, шевченко, 19.11.2012, збірна, ФФУ | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024