Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 07:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 4 » Спортивний арбітражний суд в Лозанні виніс рішення по матчу "Металіст" - "Карпати".
21:53
Спортивний арбітражний суд в Лозанні виніс рішення по матчу "Металіст" - "Карпати".



 







Став відомий вердикт Спортивного арбітражного суду в Лозанні у справі про договірний матч "Металіст" - "Карпати", який відбувся у сезоні 2007-2008.
Суд вирішив, що спортивний директор "Металіста" Євген Красніков і футболісти Сергій Пшеничних, Микола Іщенко, Василь Кобін, Володимир Федорів, Мацей Налєпа та Сергій Лащенков прямо або побічно були залучені в договірний характер матчу. Отже, всі апеляції клубів і гравців на рішення ФФУ CAS відхилив.
"Металіст" позбавляється бронзової медалі сезону 2007-2008, а також змушений буде заплатити штраф у розмірі 25 тисяч доларів. "Карпати" також будуть змушені заплатити таку ж суму.
Важливо відзначити, що з обох клубів не знімуть по дев'ять очок, як передбачалося раніше.
Євген Красніков дискваліфікований від участі у футбольній діяльності на п'ять років і заплатить штраф 10 тисяч доларів. Сергій Пшеничних, Василь Кобін, Микола Іщенко, Володимир Федорів та Мацей Налєпа отримали однакове покарання: три роки без футболу, штраф 10 тисяч доларів і випробувальний термін на два роки.
Сергій Лащенков відсторонений на п'ять років і заплатить штраф у розмірі 10 тисяч доларів.
Президент "Карпат" Петро Димінський оштрафований на п'ять тисяч доларів і отримав річну дискваліфікацію умовно з випробувальним терміном на рік.
Генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин оштрафований на 2,5 тисячі доларів і отримав умовну шестимісячну дискваліфікацію з випробувальним терміном на рік.



Football.ua

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 515 | Додав: Yura | Теги: Карпати, арбітражний, договірний, виніс, Лозанна, рішення, Металіст, Спортивний, суд | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024