Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 11:33

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 2 » Товаристський матч. Ізраїль-Україна. 29.02.2012 р. ВІДЕО.
20:47
Товаристський матч. Ізраїль-Україна. 29.02.2012 р. ВІДЕО.



     
Ізраїль 2-3 Україна




Перший товариський матч у 2012 році збірна України завершила в Ізраїлі на свою користь.
Не можна сказати, що перевага підопічних Олега Блохіна була незаперечною, однак саме гості контролювали хід поєдинку у Петах-Тікві. У стартовому складі виявилось одразу п’ять київських динамівців, до яких після перерви додалось ще троє їхніх одноклубників. Тому не дивно, що саме вони і відіграли ключові ролі у вирішальних моментах зустрічі. Зокрема, Андрій Ярмоленко був причетним до кожного з взяття воріт супротивника. Спочатку він заробив пенальті, а Олег Гусєв відкрив рахунок. Перед самою перервою той-таки Ярмоленко вивів на оперативний простір Євгена Коноплянку, який не схибив зі зручної позиції.
Якщо у першому таймі Олександр Шовковський зберіг власні ворота у недоторканості, то Андрієві Диканю довелось двічі по перерві виконувати неприємну процедуру. Ізраїльтяни свій перший м’яч провели також з пенальті, призначений за гру рукою Віталія Мандзюка. Бажання господарів швидше зрівняти рахунок дозволило провести показову контратаку нашим співвітчизникам. Коноплянка розпочав триходівку, Олександр Алієв продовжив пасом з лівого флангу, а Яромоленко не змарнував зусилля партнерів. Щоправда, майже одразу Бен Саар увірвався до протилежного штрафного майданчика та поцілив у дальній кут воріт, але більше рахунок не змінювався і засвідчив мінімальну перемогу українців.

0-1 Гусєв (17 хв. - пенальті)
0-2 Коноплянка (45 хв.) 
1-2 Хемед (54 хв. - пенальті) 
1-3 Ярмоленко (61 хв.) 
2-3 Бен Саар (63 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 772 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, 2-3, відео, україна, Ізраїль, огляд матчу, 29.02.2012 р., голів | Рейтинг: 5.0/1
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024