Привіт   Гость Середа, 08.05.2024, 18:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 2 » Товаристський матч. Реванш Австрії. 30.05.2012 р. ВІДЕО.
11:36
Товаристський матч. Реванш Австрії. 30.05.2012 р. ВІДЕО.



   

Австрія 3-2 Україна








Восени минулого року у Львові команда Олега Блохіна вирвала перемогу у австрійців на останніх хвилинах. Зараз суперник на своєму полі відповів тією ж монетою. Вже перша атака на ворота Олександра Горяінова призвела до необов’язкового фолу з боку Тараса Михалика. Зі штрафного Златко Юнузовіч перекинув м’яч над «стінкою» і відкрив рахунок. За всю першу половину зустрічі гості не відповіли жодним ударом в отвір чужих воріт. Натомість Євген Хачеріді перевірив зрізкою надійність свого голкіпера. Відзначимо також, що судді зірвали неправомірним офсайдом чистий вихід сам на сам Марко Девіча.
Зміна пари форвардів прямо не відбилась на грі українців по перерві, але присутність Андрія Шевченка та Артема Мілевського стала у нагоді. Зокрема, останній заробив штрафний, який виконав Сергій Назаренко. М’яч після рикошету відскочив до Андрія Ярмоленка. «Динамівець» вивів майже на порожні ворота партнера по клубу Олега Гусєва − 1:1. За наступні 10 хвилин суперники ще раз обмінялись результативними ударами. Ніхто не завадив з меж штрафного майданчика пробити у дальній нижній кут Марко Арнаутовічу − 2:1. Але пара Ярмоленко − Гусєв відчула смак до голів і повторила двоходівку. Тільки тепер Олег забивав під поперечину з 20-ти метрів. Його гольовий «дубль» виявився не останнім у зустрічі, і Арнаутовіч зробив австрійців переможцями, коли індивідуально обіграв Богдана Бутка та вдруге не залишив шансів дебютанту збірної України Максиму Ковалю − 3:2.
Останній поєдинок напередодні офіційних випробувань для наших співвітчизників запланований на 5 червня, коли вони у Німеччині посперечаються зі збірною Туреччини.

1-0 Юнузовіч (3 хв.)
1-1  Гусєв (56 хв.) 
2-1 Арнаутовіч (62 хв.) 
2-2 Гусєв (65 хв.) 
3-2 Арнаутовіч (89 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 636 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, реванш, 30.05.2012 р., Гусєв, 3-2, Австрія, відео, україна, огляд матчу, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024