Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:18

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 1 » Українська молодь розбила шведів. 31.05.2012 р. ВІДЕО.
10:35
Українська молодь розбила шведів. 31.05.2012 р. ВІДЕО.


  

Україна U21 6-0 Швеція U21







Молодіжна збірна України розгромила в Києві лідера другої відбірної групи ЧЄ-2013 команду Швеції. Тепер після п’яти матчів у синьо-жовтих вісім очок і вони на п’ять балів відстають від словенців та скандинавів, котрі провели на гру більше.
Невдалий старт команди Павла Яковенка не залишав їй іншого вибору крім гри на перемогу на "Оболонь-Арені". Тільки за умови максимального результату в усіх залишених поєдинках українці зберігають шанси на вихід з групи. Відтак, синьо-жовті в звітному матчі не стали відкладати надовго вирішення свого завдання. З перших хвилин господарі притисли суперників, створивши прем’єрний гольовий момент уже на 11-й хвилині. Роман Безус у карному майданчику виклав м’яча Пилипу Будківському, однак під сильний удар форварда самовіддано кинувся захисник.
Утім, нападник маріупольського "Іллічівця" досяг свого через якихось шість хвилин, чудово замкнувши головою подачу Дмитра Кушнірова. Слід відзначити в цьому епізоді й дії Безуса, котрий начебто в безнадійній ситуації виборов м’яча й відпасував на лівого захисника збірної України. Не встигли гості відійти від удару, як активний Андрій Богданов завдав їм другого. Оборонець шведів невдало виніс м’яча після навісу Безуса й хавбек київського "Арсеналу" ударом з 18 метрів (не без допомоги рикошету) вразив ціль – 2:0.
Після цього господарі дещо збавили оберти, що одразу ж обернулось неприємностями. Расмус Юнссон вискочив один на один із Ігорем Березовським, обіграв його і влучив з трьох метрів… у штангу. Просто неймовірний промах! За таку марнотратність гості були покарані на 32-й хвилині, коли Будківський знову головою невідпорно пробив після класної подачі Віталія Каверіна – 3:0. До перерви в повний нокаут шведів міг відправити Олександр Караваєв, але його чудовий постріл голкіпер перевів у перекладину.
По перерві українці діяли не менш агресивно, хоча й час від час віддавали ініціативу й намагались підловити опонентів на контратаках. Не раз і не два підопічні Яковенка мали непогані нагоди, щоб збільшити перевагу. І зрештою у зразковому "випаді" Євген Шахов, який за кілька хвилин до того замінив Безуса, забив четвертий гол після пасу іншого дніпрянина Каверіна. Щодо шведів, то у них варто згадати хороший дальній удар Мікаеля Ішака та ще кілька перспективних комбінацій. Однак на фоні нестримних українців вони виглядали просто лишніми на полі.
Все той же Шахов у черговій швидкій атаці ще більше наростив перевагу українців, потужно пробивши на 84-й хвилині з меж карного майданчика. А невдовзі шведи, котрі перебували фінальний відрізок матчу в стані "гроггі", пропустили шостий гол. Темур Парцванія переправив у сітку воріт простріл низом від кутового. Відтак, українці після п’яти матчів набрали вісім очок та на п’ять пунктів відстають від словенців та шведів, котрі мають на гру більше.


1-0 Будківський (17 хв.)
2-0 Богданов (20 хв.) 
3-0 Будківський (32 хв.) 
4-0 Шахов (75 хв.) 
5-0 Шахов (84 хв.) 
6-0 Парцванія (89 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 627 | Додав: Yura | Теги: молодь, розбила, відео, україна, Шведи, огляд матчу, 31.05.2012 Р., голів, U21, Швеція | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024