Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 14:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Павлов програв своїй колишній команді. 30.09.2012 р. ВІДЕО.
15:39
Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Павлов програв своїй колишній команді. 30.09.2012 р. ВІДЕО.

  
Ворскла 1-0 Іллічівець







Як і раніше, Микола Павлов спостерігає за матчами не з лави «Іллічівця», а з трибун. Цього разу він сидів у ложі знайомого йому полтавського стадіону. Ностальгія навряд чи була приємною, адже його нинішня команда програла колишній. «Ворскла» одразу захопила територію і наприкінці першої чверті години відкрила рахунок після багатоходової комбінації, яку розпочав і завершив колишній гравець маріупольців. Іван Кривошеєнко віддав м’яч ліворуч на Артема Громова, який навісив на Володимира Чеснакова. Останній видав ідеальну скидку в центр на Кривошеєнка − влучити у дальній кут з 7-ми метрів було неважко.
Приблизно за таким же сценарієм полтавчани нещодавно перемогли «Динамо». Щоправда, цього разу господарі були більш активними навіть за рахунку на свою користь. Витягнувши щасливий квиток у вигляді стійки власних воріт, куди Давід Таргамадзе спрямував м’яч через кілька хвилин після пропущеного голу, надалі господарі контролювали події, не надто дозволяючи випробовувати на міцність голкіпера-ветерана Сергія Долганського. Коли справа доходила все ж до останнього рубежу, то засумніватись у воротареві не було підстав. Найчастіше пробивав Костянтин Кравченко після виходу на заміну. Контратаки господарів також не були результативними − їм не вистачало швидкості. Перемога «Ворскли» дозволила зберегти відрив від небезпечної зони, де останнім часом активізувалась «Говерла».

1-0 Кривошеєнко (15 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 471 | Додав: Yura | Теги: тур, Іллічівець, відео, Прем'єр ліга, 1-0, 30.09.2012, Українська, Павлов, Ворскла, 10 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024