Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 03:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 21 » Українська Прем'єр ліга. 2 тур. "Кривбас" знову виграє. 20.07.2012 р. ВІДЕО.
11:38
Українська Прем'єр ліга. 2 тур. "Кривбас" знову виграє. 20.07.2012 р. ВІДЕО.



  
Кривбас 1-0 Чорноморець






Після першого туру здавалось, що саме «Чорноморець» здобув більш переконливу перемогу і вийде на поле в якості фаворита. Але та розслабленість, яка дозволила «Говерлі» у першому турі скоротити відставання від одеситів до мінімуму, не була випадковою. «Кривбас» також зумів підібрати ключі до секретів успіху супротивника, залишив гостей без можливостей володарювати на флангах, а також багато грати у пас. Проста і надійна гра криворіжців у центрі та різкі випади до чужих воріт дозволили «Кривбасу» володіти ініціативою приблизно 75 хвилин. За цей час вони одного разу забили, коли з улюбленого лівого флангу Младена Бартуловіча хорват прострілив на Джабу Канакву. Той випередив Пабло Фонтанелло на лінії воротарського майданчика і забив у падінні одним дотиком.
Коли рахунок змінився, «Кривбас» продовжував дотримуватись чіткого плану на гру. Деякою мірою запізнілий злам у грі настав після замін Романа Григорчука. Але завершальний відрізок гри господарі мужньо відстояли у захисті, так і не дозволивши по-справжньому перевірити Артема Штанька. Єдиний раз голкіпер переможців врятував команду, коли Іван Бобко навішував зі штрафного, а м’яч, не торкнувшись нікого, ледь не залетів у ворота. Тож підопічні Тарана опинились нагорі турнірної таблиці, як мінімум, до початку решти матчів туру. Одеситам ще належить провести пошуки тієї гри, яка приносила їм успіх у минулому сезоні.

1-0 Канкава (25 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 501 | Додав: Yura | Теги: тур, Кривбас, відео, 1-0, Прем'єр ліга, огляд матчу, виграє, Українська, голів, 20.07.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024