Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 04:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 24 » Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Донецький "Металург" переміг за допомою автоголу на останніх хвилинах матчу. 24.11.2012 р. ВІДЕО.
21:59
Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Донецький "Металург" переміг за допомою автоголу на останніх хвилинах матчу. 24.11.2012 р. ВІДЕО.
 
Зоря 1-2 Металург Д.








Вже не вперше навіть у цьому турі підсумок зустрічі не зовсім випливав з ходу поєдинку. Почався з він з атак гостей, однак «Зоря» досить швидко повела у рахунку використавши розіграш кутового. Нікола Ігнатьєвіч з дальнього кута штрафного майданчика потужно пробив, Олександр Бандура відбив м’яч на Павла Худзіка, який таким шансом сповна скористався. Спроби відігратись не носили постійного характеру, а на вістрі атак донеччан постійно опинявся Драман Траоре. Втім, нападнику у цей вечір фатально не щастило.
Доволі хвилеподібно розгортались події після перерви. Спочатку «Металург» серйозно затиснув господарів у штрафному майданчику. Згодом луганці зуміли відсунути гру ближче до чужих воріт, та поодинокі можливості подвоїти рахунок були загублені. За це потім настала розплата. Траоре вкотре змушений був хапатись за голову, коли з лінії воротарського поцілив у стійку, але на добиванні Грегорі Нельсон показав певну схожість з пропущеним його командою м’ячем. Коли вже зустріч підходила до логічної нічиєї, тоді щасливий випадок посміхнувся гостям. Велізар Дімітров закидав м’яч вперед на Гаетано Моначелло, але молодого італійця випередив Ігнатьєвіч, головою направивши шкіряну кулю над Дмитром Козаченком. Цей лише третій автогол сезону вирішив долю зустрічі на користь донеччан, які вдома програли «Зорі» з тим самим рахунком.

1-0 Худзік (12 хв.)
1-1 Нельсон (78 хв.)
1-2 Ігнатьєвіч (90+1 хв. - автогол)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 462 | Додав: Yura | Теги: тур, переміг, автогол, 17, Прем'єр, донецький, ліга, Українська, металург, останні | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024