Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 15:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 29 тур. Донецький "Металург" забезпечив собі п'яте місце. 19.05.2013 р. ВІДЕО.
10:40
Українська Прем'єр ліга. 29 тур. Донецький "Металург" забезпечив собі п'яте місце. 19.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург Д. 2-0 Чорноморець





Яскравого видовища у Донецьку не відбулось. Досить невиразна гра обумовлювалась кількома факторами: господарів цілком влаштовувала навіть нічия задля того, щоб гарантувати собі 5 місце, а гості головним чином думали про фінал Кубка України, який для них відбудеться вже за 3 дні. Певним чином на діях гостей позначилась і травма Сергія Політила, яку він отримав на рівному місці без стороннього втручання, не зігравши і 5-ти хвилин. Замість нього вийшов Анатолій Діденко, причому на незвичну позицію у центрі поля. Саме він став причетний до пропущеного м’яча ближче до завершення першого тайму, коли зіграв рукою поблизу власного штрафного майданчика. Приводити у дію покарання взявся взявся Володимир Польовий і влучив у правий верхній кут, куди Дмитро Безотосний не дістав − 1:0. До речі, це вже другий гол захисника донеччан після переходу до «Металурга».
Майже нічого не змінилось і у другій 45-хвилинці. Господарі заграли ще більш впевнено, діючи з певним запасом. «Моряки» не мали чи то сил, чи бажання докладати великих зусиль, аби зламати перебіг подій. Окрім того, гості більше помилялись. Низка неточностей на своїй половині поля і коштувала їм другого пропущеного голу. Джорже Лазіч перехопив м’яч, двічі зіграв у «стінку» з Велізаром Дімітровим. Ця пара гравців легко пройшла по центру весь захист «Чорноморця», і болгарський виконавець, обвівши Безотосного, вражав вже порожні ворота. Черговий успіх донецької команди дозволив їй набрати гросмейстерські 50 балів, тоді як одесити опустились вже на 7-й рядок, пропустивши вперед «Кривбас».

1-0 Польовий (34 хв.)
2-0 Дімітров (73 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 412 | Додав: Yura | Теги: 19.05.2013, тур, п'яте місце, відео, Прем'єр, донецький, ліга, металург, Українська, 29 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024