Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 10:14

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Динамо" другий матч поспіль забиває 4 голи. 30.11.2012 р. ВІДЕО.
11:08
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Динамо" другий матч поспіль забиває 4 голи. 30.11.2012 р. ВІДЕО.
 
Говерла 2-4 Динамо








Перевіреною ознакою періоду відпусток, що наближається, є неповна заявка на окремі матчі. Так, обидва тренери в Ужгороді внесли до протоколу лише по 16 прізвищ, а «динамівці» ще змушені були провести швидку заміну Олега Гусєва через ушкодження півзахисника. Поле, незважаючи на останній день осені та рясний дощ, хоча і було важким, однак витримало навантаження. І навіть не завадило суперникам продемонструвати взаємний атакувальний футбол, що вилилось у високу результативність. Розпочали активніше господарі. Бетао лише у ризикованому підкаті, але цілком у рамках правил перервав вихід сам на сам Даміена Ле Таллека. Потім двічі поспіль Боян Малішич після кутових пробивав у рамку воріт, Максим Коваль спершу відбив над поперечиною, а вдруге перед собою, чим скористався Сотіріос Балафас − 1:0. Та «Динамо» за 6 хвилин вже було попереду. Гусєв ще до травми відзначився результативним пасом на Лукмана Аруну, а індивідуальна майстерність Брауна Ідейе дозволила йому забити свій 13-й гол сезону, незважаючи не перешкоду у вигляді двох центральних захисників.
Потім гра дещо заспокоїлась, а вибух нової активності стався перед перервою, коли «Говерла» в особі Малішича не використала можливість зрівняти рахунок, а Дуду поцілив у дальній нижній кут воріт Олександра Надя, коли голкіпер дещо помилився. Чергове загострення ситуації на полі сталось у середині другого тайму. Господарі втілили певну територіальну перевагу у гол не без допомоги рикошету − на шляху м’яча після удару Мірко Райчевіча опинився Тарас Михалик − 2:3. Ужгородці продовжували шукати можливість врятувати бодай нічию, але Андрій Ярмоленко певною мірою заспокоїв прихильників своєї команди, забивши у стилі Дуду, але з протилежного флангу. Надалі втретє засмутити Максима Коваля могли свіжі Олег Міщенко та Олександр Косирін, та воротар з власною невлучністю стали на заваді продовженню гольової феєрії. Перед фінальним свистком Олександр Дердо вилучив по гравцю у кожній команді − Андрія Богданова та Балафаса, але це на підсумок зустрічі вже вплинути не могло.

1-0 Балафас (12 хв.)
1-1 Аруна (14 хв.) 
1-2 Ідейе (18 хв.) 
1-3 Дуду (45+2 хв.) 
2-3 Райчевіч (61 хв.) 
2-4 Ярмоленко (72 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 578 | Додав: Yura | Теги: тур, динамо, відео, Прем'єр, ліга, забиває, 18, гол, 30.12.2012, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024