Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 04:13

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 28 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. "Динамо" повернулось на другу сходинку. 27.04.2013 р. ВІДЕО.
11:34
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. "Динамо" повернулось на другу сходинку. 27.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Динамо 2-0 Дніпро






Кияни підійшли в оптимальній формі до зустрічі з принциповим конкурентом, виглядали вдома проти дніпрян краще і справедливо досягнули перемоги. Причому вирішили долю поєдинку ще до перерви. У гостей все ж таки не зміг відновитись від травми Джуліано, тоді як Руслан Ротань відновився і вивів партнерів з капітанською пов’язкою. Ставка на стартовий штурм у «Динамо» себе виправдала. Гості виявились не готові до такого шаленого темпу. І якщо перша серія моментів біля воріт Яна Лаштувки була ліквідована, то наступна контратака стала гольовою. Лукман Аруна перехопив м’яч у Євгена Коноплянки та відпасував на партнерів. Андрій Ярмоленко та Мігель Велозу доставили «сферу» на лінію штрафного майданчика, де сам Аруна і завершив розпочате. Згодом «Дніпро» відсунув події на чужу половину поля, але у перші 45 хвилин примусили лише двічі попрацювати Максима Коваля, який захистив ворота від дальнього удару Ротаня та у ближньому бою з Матеусом.
Значно полегшили свою долю господарі ще однією контратакою у компенсований час, коли Лаштувка підвів партнерів, не пішовши на перехоплення. Така пасивність дозволила Брауну Ідейе наздогнати м’яч, а Ярмоленко допоміг Аруні вдруге реалізувати чисельну перевагу у чужому штрафному майданчику. Повернути інтригу майже одразу намагався Артем Федецький, однак Коваль втретє зіграв блискуче. Після певних коректив у другому таймі великої кількості гострих моментів вже не було. Темп зустрічі збивали часті порушення та дисциплінарні покарання у вигляді жовтих карток. Такий перебіг подій цілком влаштував «Динамо», адже господарі без труднощів зберегли рахунок першого тайму. Ще легше їм стало, коли Віталій Мандзюк отримав друге попередження і на останні хвилини залишив партнерів у меншості. Не уникли вилучення і кияни. Однак вони дограли матч у повному складі, а от Олег Блохін за надмірні емоції був відправлений Анатолієм Жабченком на трибуну. Втім, його підопічні досягли бажаного, повернувшись на другий рядок, який «Металіст» завтра собі може повернути, тільки якщо виграє на «Донбас Арені».

1-0 Аруна (9 хв.)
2-0 Аруна (45+1 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 492 | Додав: Yura | Теги: 27.04.2013, тур, динамо, Огляд, 26, відео, Прем'єр, ліга, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024