Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 02:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 8 » Українська Прем'єр ліга. 23 тур. Погром львів'ян в Донецьку. 07.04.2013 р. ВІДЕО.
10:40
Українська Прем'єр ліга. 23 тур. Погром львів'ян в Донецьку. 07.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург Д. 4-0 Карпати









Свого часу Ніколай Костов долучився до великої статистичної переваги донеччан над «Карпатами». Тепер болгарський спеціаліст опинився по інший бік барикад, і загальної тенденції змінити не зумів. «Металург» швидко прогресує, зробивши правильні висновки зі стартових весняних невдач. Навіть у порівнянні з виграшем у запорізьких одноклубників якість гри підопічних Юрія Максимова помітно покращилась. Кадрові втрати були значними з обох сторін, однак господарі грали так, ніби їх не помічали. Лише в окремі моменти першого тайму львів’яни намагались щось створити попереду, однак колишніх промахів оборона «Металурга» не припускалась. Не менш злагоджено діяли донеччани, перебуваючи на чужій половині поля. Наслідком цього стали по два «сухі» голи у кожному з таймів.
Головним героєм матчу став Джуніор Мораєс, який відзначився гольовим «дублем», після чого довів кількість голів у поточному Чемпіонаті України до 10-ти, а на завершення віддав результативну передачу. Рахунок було відкрито Мораєсом, який ефектно завершив вихід один на один, організований Константіносом Макрідісом. Потім Леонардо встиг подати кутовий і прийти до штрафного майданчика, аби відгукнутись на передачу Грегорі Нельсона − 2:0. Невдовзі по перерві Драман Траоре перехопив м’яч у центрі поля та асистував Мораєсу. А найкрасивіший гол зустрічі забив Володимир Польовий, коли влучив з кута карної зони у дальню «дев’ятку» воріт Мартіна Богатінова. Третя у сезоні «велика» перемога «Металурга» дозволила команді повернутись на 6-у позицію.

1-0 Мораєс (15 хв.)
2-0 Леонардо (29 хв.) 
3-0 Мораєс (54 хв.) 
4-0 Польовий (90 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 469 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, ліга, 07.04.2013, Погром, Львів, Українська, 23, Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024