Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 04:53

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 5 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Бойова нічия в Києві. 04.05.2013 р. ВІДЕО.
20:07
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Бойова нічия в Києві. 04.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Арсенал 1-1 Кривбас





Долю суперників великою мірою можна назвати схожою. На сьогоднішній день вони міцно перебувають у середині турнірної таблиці. Кожній з команд добре відомі фінансові негаразди, які в «Арсенала» починають вирішуватись, а от «Кривбас» знаходиться у підвішеному стані, і гравці колективу не все знають про свою майбутню долю саме на цьому місці роботи. Однак підопічні Олега Тарана виявляють себе справжніми професіоналами, продовжуючи претендувати на місця, які дають право виходу до Ліги Європи УЄФА. Швидкий гол гостей визначив хід подальших подій. А відзначився ударом головою Сергій Самодін, який відгукнувся на навіс Дмитра Льопи зі штрафного і випередив «на другому поверсі» Мілана Обрадовіча. Далі до перерви двічі героєм епізодів ставав Євген Боровик − він реагував на удар Андрія Богданова, а пізніше на рикошет від власного захисника. На протилежній половині поля Денис Дедечко був близьким до ще одного гола у ворота господарів, однак пробив трохи невлучно.
Програвати вдома після двох переконливих виграшів «Арсенал» не збирався. Тому кияни дуже багато часу провели у намаганнях зламати хід зустрічі. Особливо багато їм вдалось заробити кутових. Однак зі стандартних положень розпечатати ворота Боровика господарям так і не вдалось. Більше того, «Кривбас», у складі якого прагнули не зупинятись на одному голі Дедечко та Олексій Антонов, цілком міг зберегти та примножити переможний рахунок. І все ж за 15 хвилин до завершення поєдинку капітан «Арсенала» Володимир Аржанов зробив пас на хід Олегу Герасимюку − той протиснувся між захисниками, обробив м’яч та встановив рівновагу. Цей результат зробив суперників сусідами по 8-й та 9-й сходинках.

0-1 Самодін (11 хв.)
1-1 Герасимюк (75 хв.)

ОГляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 411 | Додав: Yura | Теги: 27, тур, відео, Прем'єр, ліга, 04.05.2013, нічия, Київ, Бойова, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024