Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 21:09

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 5 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Луческу дав пограти дублерам. 04.05.2013 р. ВІДЕО.
20:02
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Луческу дав пограти дублерам. 04.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Іллічівець 1-1 Шахтар





Обидва тренери не задіяли по кілька основних виконавців. Зокрема, Мірча Луческу не лише перевіряв у бойових умовах деяких резервістів, але і беріг сили лідерів на відповідальний півфінальний матч Кубка України, який донеччани проведуть у Севастополі вже 8 травня. Швидкості були не найвищими, а команди по черзі намагались захопити ініціативу. Майже перший спалах гостей призвів до низки гольових моментів і безпосередньо взяття воріт. Тривалий розіграш кутового Ярослав Ракіцький продовжив переводом на правий фланг, де Алан Патрік спіймав м’яч на льоту та красиво увігнав його у сітку метрів з 12-ти. Найактивнішими у своїх командах далі у першому таймі були Олександр Мандзюк та Дуглас Коста, які створили по кілька неприємностей для воротарів суперника.
Можливо, дещо обережна гра «Іллічівця» трохи змінилась з посиленням акценту на атакувальні дії після перерви. Щоправда, до своїх воріт донеччани часто не підпускали суперника, що Олексій Полянський компенсував дальніми ударами, однак далеко не всі з них можна назвати фірмовими. І все ж навіть обережна, але наполеглива тактика господарів дала бажаний ефект за 20 хвилин до фінального свистка. Маріупольці також відзначились після подачі кутового. Його розіграш виглядав дещо неоковирним, однак завершення простої комбінації Мандзюком з меж воротарського майданчика дозволила приазовцям лише втретє в історії відібрати очки у грізних земляків. Останній відрізок матчу рівноваги на табло не змінив.

0-1 А.Патрік (13 хв.)
1-1 Мандзюк (73 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 423 | Додав: Yura | Теги: 27, тур, відео, Дублери, Прем'єр, Луческу, ліга, 04.05.2013, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024