Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 03:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Кривбас" громить ужгородців. 12.05.2013 р. ВІДЕО.
10:29
Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Кривбас" громить ужгородців. 12.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Кривбас 3-0 Говерла





Перший тайм носив рівний, але хвилеподібний характер. Темп грі намагались задати гості. Вони багато атакували, щоправда, при цьому порядку у їхніх діях було менше, ніж суперника, рівно як послідовності та думки. «Кривбас» трохи менше володів м’ячем, однак прагнула кожну свою дію довести до логічного завершення. Зокрема, обидва форварди господарів по черзі перевіряли надійність Дмитра Бабенка, а Денис Дедечко підтримував партнерів дальніми спробами. На певному етапі гараче було і біля володінь Євгена Боровика. Здалеку пробивав Джорді Лопез, впритул «розстрілював» голкіпера Даміен Ле Таллек, однак воротар не підвів, а підключення Бояна Малішича своєчасно заблокували захисники. Розв’язка першого тайму після таких подій виглядала доволі несподівано. Дедечко у невластивій манері пішов водитися з м’ячем, змістився праворуч та навісив на Олексія Антонова. Форвард бездоганно головою переправив предмет гри у ліву «дев’ятку».
На другий тайм «Говерла» вийшла з неодмінним прагненням змінити рахунок на свою користь. Однак замість цього пропустили контратаку, коли Антонов втік від пари захисників гостей та філігранно влучив у нижній кут воріт. Тепер у нього 10 голів у поточному Чемпіонаті України. Вже після цього віра у власні сили ужгородців була підірвана. Господарям навіть три ранні заміни не завадили з легкістю довести до фінального свистка розпочате, причому завершилась справа «великою» перемогою. Задля цього у пригоді стали індивідуальний дриблінг Младена Бартуловіча з вчасним та влучним ударом наприкінці. Тепер підопічним Олександра Севідова ще важче буде залишитись у Прем’єр-лізі. Навіть дві перемоги в останніх турах не гарантують успішного вирішення завдання.

1-0 Антонов (44 хв.)
2-0 Антонов (52 хв.)
3-0 Бартуловіч (71 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 455 | Додав: Yura | Теги: 12.05.2013, тур, 28, Кривбас, відео, Прем'єр, ліга, ужгород, Українська, громить | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024