Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 02:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Дніпро" обіграв "Капати". 12.05.2013 р. ВІДЕО.
10:46
Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Дніпро" обіграв "Капати". 12.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Карпати 2-4 Дніпро






Низка болісних поразок «Дніпра» в останні два місяці стали головною причиною зібраної гри, у якій не було і натяку на поблажливість до суперника, якому очки потрібні більші. Юрій Дячук-Ставицький, знову покликаний в останніх турах вирішувати завдання по збереженню прописки «Карпат» у Прем’єр-лізі, суттєвих змін у складі господарів не зробив. Хіба що вимушено останній рубіж був довірений Роману Мисаку. Незважаючи на 4 пропущені м’ячі, жодної провини голкіпера у них немає. Зокрема, відкрили дніпряни рахунок ударом Сергія Кравченка метрів з 27-ми у «дев’ятку». Майже одразу гості вдруге святкували. Нікола Калініч та Джуліано заплутали захист суперника, а Євген Селезньов без проблем пробив на силу з близької відстані. Ще до перерви «Дніпро» відзначився втретє. Денис Олійник не то бив, не то віддавав передачу на Калініча. Хорват прийняв пас, обробив його та не мав проблем із завершальним ударом.
Заспокоєння у дніпропетровців не настало і на початку другого тайму, коли вони продовжували збагачувати безцінним досвідом Мисака, якому іноді допомагали неточність суперника та каркас власних воріт. Потім темп зустрічі дещо знизився, а «Карпати» не хотіли миритись із вкрай неприємним рахунком і знайшли свої шанси в атаці. Спочатку Олег Голодюк вирвався на ударну позицію, Дуглас прагнув завадити львів’янину, а натомість пробив повз власного воротаря − Дениса Шеліхова. Потім «Карпати» вдало розіграли штрафний, і Михайло Кополовець асистував Івану Мілошевічу − 2:3. Надія на порятунок, що зажевріла для господарів, згасла у компенсований час: масовану контратаку вдало завершив Олександр Кобахідзе. Після цього місця суперників не зазнали змін, а «Карпати» все ще не гарантували собі потрібний відрив від «Говерли».

0-1 Кравченко (16 хв.)
0-2 Селезньов (18 хв.) 
0-3 Калініч (28 хв.) 
1-3 Дуглас (79 хв. - автогол) 
2-3 Мілошевіч (89 хв.) 
2-4 Кобахідзе (90+2 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 516 | Додав: Yura | Теги: 12.05.2013, тур, 28, відео, Прем'єр, ліга, обіграв, Дніпро, Капати, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024