Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 14:47

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 3 тур. Перша перемога кримчан. 28.07.2012 р. ВІДЕО.
11:55
Українська Прем'єр ліга. 3 тур. Перша перемога кримчан. 28.07.2012 р. ВІДЕО.

   
Іллічівець 0-1 Таврія







Доволі несподівано заграла «Таврія» з перших хвилин, багато знаходячись на чужій половині поля. Спершу це призвело до штрафного удару, і Рустам Худжамов з труднощами витягнув м’яч з нижнього кута. А от комбінація через правий фланг за участю Калініченка, Аніса Буссаіді була завершена зблизька Юрієм Путрашем. Підключення цього захисника стало певною несподіванкою для маріупольців. Лише після цього територіальна перевага відійшла до господарів, але Даміру Кахріману довелось працювати лише під час стандартних положень Костянтина Кравченка.
За щільної гри «Таврії» на своїй половині поля, відсутності нападників у маріупольців, а також грамотних випадів гостей багато можливостей зрівняти рахунок бути не могло. Напівнагоду не зумів використати Давід Таргамадзе − грузин пробив на влучність, але сили його удару не вистачило. Ближче до завершення зустрічі запрацював лівий фланг «Іллічівця», звідки кілька вдалих навісів виконав Артем Путівцев. Загострив атаку виходом на поле Олександр Мандзюк. Удар впритул Богдана Бутка лише ногою відбив Кахріман. Але занадто запізніла активність приазовців не врятувала для них навіть одного турнірного пункту.


0-1 Путраш (18 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 520 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, Перша, відео, Прем'єр ліга, Українська, 28.07.2012 р., матчу, Перемога, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024