Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 15:50

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 3 тур. "Карпати" знову програли. 28.07.2012 р. ВІДЕО.
12:12
Українська Прем'єр ліга. 3 тур. "Карпати" знову програли. 28.07.2012 р. ВІДЕО.


  
Ворскла 3-1 Карпати






Дві зелено-білі команди підійшли до зустрічі у ролі невдах. Після гри настрій «Ворскли» поліпшився, а «Карпати» може розрадити хіба що гол престижу, який допоміг уникнути другої розгромної поразки поспіль. Полтавчани з перших хвилин виглядали переконливіше, однак іноді зловживали зайвими передачами, що тільки допомагало займати правильні позиції оборонцям гостей. Швидкості також були не найвищі. Однак і за цих умов шляхи до воріт львів’ян були знайдені. Після навісу з кутового Іван Лієтава віддячив Вадимові Євтушенку за довіру місця у стартовому складі. Зовсім скоро Роман Безус обікрав захисників, у відмінному стилі обійшов суперників і пробив повз Мартіна Богатінова.
На другий тайм завдання гостей було зрозумілим − йти вперед великими силами. За це вже у дебюті нової 45-хвилинки «Ворскла» організувала контратаку. Її розпочав та завершив Дмитро Єременко, а допоміг партнеру з дебютним голом у Прем’єр-лізі Євген Буднік. Після цього вже марно було сподіватись «Карпатам» на спасіння, але «розмочити» Сергія Долганського допомогло домашнє приготування у виді розіграшу кутового: точний навіс Ігоря Худоб’як у гол втілив інший Ігор − Ощипко. Таким чином, перша перемога полтавчан дозволила зітхнути із полегшенням їхнім вболівальникам.

1-0 Лієтава (21 хв.)
2-0 Безус (27 хв.) 
3-0 Єременко (53 хв.) 
3-1 Ощипко (67 хв.) 

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 617 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, Огляд, відео, програли, Прем'єр ліга, 28.07.2012 р., Українська, матчу, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024