Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 22:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 22 » Українська Прем'єр ліга. 2 тур. Команда Лужного знову програє. 21.07.2012 р. ВІДЕО.
09:50
Українська Прем'єр ліга. 2 тур. Команда Лужного знову програє. 21.07.2012 р. ВІДЕО.


  
Таврія 0-1 Металіст






Матч у столиці Криму був типовим для початку сезону. «Металіст» без блиску, але довів свою перевагу за рахунок вищого класу та індивідуальної майстерності окремих футболістів. До того ж сімферопольці не можуть вдома забити цьому супернику вже майже 600 хвилин. У першому таймі на полі довго точилась боротьба за ініціативу. Нехай «Таврія» дуже прагнула цього, ближче до завершення першої півгодини гри стало зрозуміло, що саме харків’яни постійно шукатимуть щастя біля чужих воріт, а їхні суперники можуть розраховувати хіба що на контратаку. При цьому стовідсоткових гольових нагод жодна команда не створила, залишивши це на другу половину.
Після перерви гості доволі швидко знайшли нагоду відзначитись: спрацювала аргентинська зв’язка Крістіан Вільягра − Хосе Соса. Капітан харків’ян відкрив рахунок і у другом поєдинку сезону. Слід зауважити, що атакувальний потенціал «Металіста» був послаблений через відсутність Тайсона. Однак ще раз могли забити саме його партнери: Хавьєр дав пас на хід Себастьяну Бланко, який звільнився від опіки Айоделе Аделейе, але програв двобій Даміру Кахріману. «Таврія» так і не продемонструвала на чужій половині поля вміння створювати гольові нагоди, а заміни Олега Лужного не стали такими, що поліпшили малюнок гри. Як наслідок, друга перемога у сезоні «Металіста», тоді як «Таврія» ще очок не набирала.

0-1 Соса (52 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 470 | Додав: Yura | Теги: команда, тур, 21.07.2012 р., відео, Прем'єр ліга, Металіст, Таврія, Українська, Лужний, програє | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024