Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 17:52

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 11 » Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Таврія" здобуває 3 очки вдома. 10.08.2012 р. ВІДЕО.
09:43
Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Таврія" здобуває 3 очки вдома. 10.08.2012 р. ВІДЕО.


   
Таврія 1-0 Металург З.







Статус явного фаворита матчу був за господарями, але його потрібно ще було довести. Хід поєдинку дав знати, що великої кількості гольових нагод суперники не створять. Наприклад, у першому таймі опоненти на двох мали лише три удари, близькі до гольових. По разу сторони обмінялись штрафними ударами: на дальню спробу Євгена Пісоцького Сергій Назаренко відповідав ударом з 18-ти метрів, але кожного разу голкіпери були напоготові. Також міг відкрити рахунок Юрій Габовда − одна з небагатьох змін у стартових складах обох команд. Але цьому нападнику з гострого кута вдалось влучити лише у стійку запорізьких воріт.
До перерви гості компенсували різницю у майстерності дальніми спробами, але у другому таймі кримчани застосували усі можливості, щоб убезпечити власні ворота. Натомість на чужій половині поля з’являлось все більше гостроти. Цікаво, що загрожували воротам найдосвідченіші − Максим Калініченко, Володимир Єзерський та Назаренко. Саме останній і зумів вразити ворота Олексія Шевченка. Для цього чергове підключення зліва Юрія Путраша було не менш важливим, ніж сам завершальний удар. Дивом не подвоїв рахунок Калініченко зі штрафного у фірмовому стилі − тепер воротар врятував «Металург». Суттєвих аргументів у відповідь запоріжці не надали, і навіть мінімальний рахунок є цілком переконливим у співвідношенні сил на полі.

1-0 Назаренко (63 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 495 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, 10.08.2012 р., Прем'єр ліга, здобуває, очки, Українська, Таврія, голів, вдома | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024