Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 21:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 16 » Українська Прем'єр ліга. 9 тур. "Шахтар" не мав проблем в Луганську. 15.09.2012 р. ВІДЕО.
11:03
Українська Прем'єр ліга. 9 тур. "Шахтар" не мав проблем в Луганську. 15.09.2012 р. ВІДЕО.


  
Зоря 0-3 Шахтар






Чинний чемпіон і лідер сезону підходить до європейських випробувань із стовідсотковим показником на внутрішній арені, майже не залишаючи шансів суперникам відібрати у них бодай очко. Так трапилось і у Луганську, де «Зоря» протрималась майже до перерви, а зрештою не зуміла уникнути великої поразки. Причому склад гостей не можна було назвати оптимальним, що і не дивно напередодні першої зустрічі у Лізі Чемпіонів УЄФА. Чергові експерименти від Мірчі Луческу не дозволили господарям навіть пройти серйозну перевірку Андрію Пятову. Натомість Віталію Постранському скаржитись на відсутність роботи не було коли. Найбільше йому запам’ятався Едуардо, який так і не зумів забити. Але після чергової невдалої спроби гравця хорватської збірної на добивання вчасно встиг Алекс Тейшейра.
У середині другого тайму «гірники» провели ударну п’ятихвилинку, коли остаточно позбавили господарів надій на поповнення командної скарбнички, а самі змогли у довільному темпі дограти цей поєдинок. Не обійшлась зустріч без чергового, вже 12-го за рахунком, голу у поточному сезоні Генріха Мхітаряна. Він вперше з початку Чемпіонату не потрапив до основного складу, але після виходу на заміну йому знадобилось менше 3-х хвилин, щоб опинитись у потрібному місця після прострілу Луіса Адріано. А потім вже сам бразилець встановив остаточний рахунок, отримавши пас від співвітчизника − Вілліана, без якого не обійшлась жодна з результативних атак у цей вечір.

0-1 .Тейшейра (41 хв.)
0-2 Мхітарян (62 хв.)
0-3 Адріано (65 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 514 | Додав: Yura | Теги: тур, 15.09.2012, відео, Прем'єр ліга, не мав, гол, Шахтар, Українська, проблем, Луганськ | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024