Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 07:37

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 16 » Українська Прем'єр ліга. 9 тур. "Дніпро" виграв у "Чорноморця" завдяки голу Селезньова. 15.09.2012 р. ВІДЕО.
10:57
Українська Прем'єр ліга. 9 тур. "Дніпро" виграв у "Чорноморця" завдяки голу Селезньова. 15.09.2012 р. ВІДЕО.


   
Дніпро 1-0 Чорноморець






Повернення Євгена Селезньова на «Дніпро-Арену» мало вирішальне значення у цій грі, яку можна назвати для господарів поля нетиповою. Перед цим їм не вистачало по 2 голи для спокійного завершення поєдинків, а зараз доволі швидке взяття воріт гарантувало перемогу. Селезньов регулярно почав з’являтись на позиціях для завершення атак, але перші дві з них завершив ударами у стійку, а також у корпус Дмитра Безотосного. Але це лише відклало радість господарів на кілька хвилин. Черговий прохід лівим флангом Івана Стрініча продовжився прострілом, на який не зреагував ніхто із захисників, а Селезньову, який вискочив з-за їхніх спин, залишалось лише підставити ногу.
До перерви одесити взагалі нічим не запам’ятались Яну Лаштувці, хоча ближче до завершення першого тайму вони один за одним заробили 4 непогані штрафні удари. Витиснути з них користь не вийшло. А от неузгодженість Лаштувки з Майклом Одібе на початку другої 45-хвилинки призвела до потрапляння м’яча у поперечину воріт дніпропетровців. Надалі активно за справу взявся Лучіан Бурдужан, однак підтримки партнерів йому явно бракувало. «Дніпро» вже не штурмував чужу половину поля великими силами, зате зумів доволі спокійно довести поєдинок до мінімальної переваги.

1-0 Селезньов (15 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 483 | Додав: Yura | Теги: тур, 15.09.2012, відео, Селезньов, Дніпро, Прем'єр ліга, гол, Чорноморець, виграв, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024