Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 23:18

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Березень » 6 » Збірна України розпочинає рік з перемоги. ВІДЕО.
14:22
Збірна України розпочинає рік з перемоги. ВІДЕО.



 
Україна 2-0 США











Матч з командою США відбувся на нейтральному полі − у кіпрській Ларнаці. Гості континенту пропустили по одному м’яч у кожному з таймів.

Завдання у двох команд різні. Українці можуть поступово готуватися до відбору перед Чемпіонатом Європи 2016 року, а от перед американцями на черзі більш невідкладна перспектива − награвати склад на фінальний турнір Чемпіонату світу у Бразилії. Тим не менше, Юрген Клінсманн вирішив зробити оглядини для декількох кандидатів у збірну з Європи. Михайло Фоменко, навпаки, покладався на перевірених бійців. У тому числі, і на Анатолія Тимощука з Денисом Гармашем − вони восени з різних причин не грали у вирішальних поєдинках. За таких умов перевага вітчизняної команди була очевидної протягом майже усіх 90 хвилин, окрім дебюту другого тайму, коли Андрій Пятов разом із захисниками зумів відстояти свої ворота.

Перший м’яч було забито швидко. Довга передача Євгена Коноплянки на Гармаша відзначитись останньому не дозволила, проте він після першої невдалої спроби переграти голкіпера обачно віддав м’яч на партнера по «Динамо» Андрія Ярмоленка − 1:0. Другий гол провів Марко Девіч, який нещодавно залишив лави «Металіста». Цього вечора новобранець російського «Рубіна» на третій хвилині перебування на полі встановив кінцевий результат, коли форварду допоміг вийти на вигідну позицію Роман Безус − 2:0. На останніх хвилинах до 3-го м’яча був кілька разів близьким Ярмоленко, а від голу у власні ворота партнерів виручив Олег Гусєв, винісши м’яч у поле з лінії після чергового розіграшу кутового американцями.


1-0 Ярмоленко (12 хв)
2-0 Девіч (67 хв)


Склад збірної України: Пятов, Федецький, Хачеріді, Кучер, В. Шевчук (Макаренко, 80), Тимощук, Ротань (Едмар, 78), Гармаш (Безус, 46), Ярмоленко (Морозюк, 89), Коноплянка (Гусєв, 70), Зозуля (Девіч, 65).

Наступні матчі нашої збірної будуть також товариськими. Імена суперників команд поки що визначаються. Відбутись вони мають наприкінці травня − на початку червня.

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 428 | Додав: Yura | Теги: сша, збірна, Кіпр, 05.03.2014, розпочинає, України, Перемога, 2-0 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024