Привіт   Гость Середа, 08.05.2024, 14:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 23 » Збірна України здобула виїзну перемогу над Польщею. 22.03.2013 р. ВІДЕО.
18:50
Збірна України здобула виїзну перемогу над Польщею. 22.03.2013 р. ВІДЕО.
  
Польща 1-3 Україна









У п'ятницю, 22 березня, збірна України у відбірному матчі кваліфкаційного раунду чемпіонату світу 2014 року здобула виїзну перемогу над командою Польщі з рахунком 3:1.
Збірній України вдалось забити швидкий м’яч у ворота збірної Польщі. Вже на другій хвилині матчу півзахисник київського «Динамо» та збірної України Андрій Ярмоленко отримав передачу від Олега Гусєва, на вході до карного майданчику розхитав захисника польської збірної та влучно пробив по воротам Боруца − 1:0.
Вже на сьомій хвилині матчу Олег Гусєв подвоїв рахунок. Україні провели небезпечну атаку з лівого флангу, але простріл Шевчука захисники господарів нейтралізували. Атака продовжилася, Зозуля прийняв м’яча біля карного майданчику, скинув його на Гусєва, «постріл» у нижній кут якого Боруц відбити не зміг − 2:0.
На 11-й хвилині зустрічі Польща заробила право на штрафний удар, після якого небезпека побувала уже біля українських воріт − Левандовські виграв «другий поверх», але пробив головою точно до рук Пятова. За чотири хвилини Бьоніш мав стовідсоткову нагоду скоротити рахунок після подачі кутового, але Пятов встиг зреагувати на сильний удар захисника з 8-10 метрів.
Але на 18-й хвилині голкіпер збірної України вже не зміг зарадити влучному удару Піщека, який скористався прострілом Блащиковські з правого флангу. На 38-й хвилині Блащиковські заробив штрафний в 15-ти метрах від воріт української команди. Рибуc обвів стінку, але Пятов відбив м‘яч у нижньому ближньому куті.
Коли команди вже збиралися до роздягальні, українці провели зразкову контратаку правим флангом. Ярмоленко головою скинув м’яч у район одинадцятиметрової позначки Зозулі, а форвард «Дніпра» у боротьбі із захисниками забив третій гол нашої національної команди.
Другий тайм почався з небезпечної атаки «синьо-жовтих»: Шевчук на 48-й хвилині прострілив з флангу, а Андрію Ярмоленко не вистачило півметра, аби відправити м'яч у ворота. На 64-й хвилині Боруц зреагував на удар головою у виконанні Гусєва з кількох метрів після того, як Пятов врятував нашу команду від неприємностей після удару Обраньяка. 
На 79-й хвилині Ротань міг зробити перевагу гостів ще більш переконливою під час контратаки 4 у 3, але Боруц зміг відбити потужний удар півзахисника "Дніпра".
У цілому, українська команда більш активно контролювала м'яч та атакувала у другому таймі, тому підопічні Михайла Фоменка зуміли довести гру до впевненої перемоги.

0-1Ярмоленко (2 хв.)
0-2 Гусєв (7 хв.)
1-2 Піщек (18 хв.)
1-3 Зозуля (45 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Світу 2014 | Переглядів: 512 | Додав: Yura | Теги: здобула, Огляд, Польща, відео, збірна, матч, гол, 22.03.2013, України, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024