Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 16:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 16 » Євро-2012. Група D. І дощ з грозою не допоміг Україні вистояти проти Франції. 15.06.2012 р. ВІДЕО.
09:24
Євро-2012. Група D. І дощ з грозою не допоміг Україні вистояти проти Франції. 15.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Україна 0-2 Франція









У другому турі групової стадії ЄВРО-2012 збірні України та Франції двічі розпочинали гру через важкі погодні умови. Однак 58-хвилинна затримка не завадила більш класній команді Лорана Блана здобути перемогу. У другому таймі Жеремі Менез та Йоан Кабай довели, що вона наразі сильніша за колишнього лідера групи D.
Французи швидко заволоділи територіальною та ігровою перевагою, примусивши господарів ЄВРО-2012 ледь не усім складом відійти у захист. Сміливо розігруючи м'яч, особливо - на лівому фланзі своєї атаки, де Франку Рібері активно допомагали Карім Бензема із Саміром Насрі, триколірні раз-по-раз ускладнювали життя Андрія Ярмоленка й Олега Гусєва.
Однак завантажити суто руйнівною роботою найнебезпечнішу ланку команди Олега Блохіна збірна Франції змогла лише на певний час. Коли ж українці потрохи заспокоїлися, гра поступово відкотилася від володінь Андрія П'ятова. А згодом щось стало виходити і в самих синьо-жовтих. Зокрема, на постріл із лінії карного майданчика Бензема вони відповіли ударом Ярмоленка поруч із стійкою.
Та хвилювання дебютанта європейських фіналів давалося взнаки. Нервували навіть досвідчені ветерани. Так, Анатолій Тимощук в одному з епізодів несподівана кинув у прорив... Рібері, котрий майстерно викотив м'яч під завершальний удар Жеремі Менеза. На шастя українців, П'ятову вдалося виручити партнерів, а чемпіони Європи-2000 втратили чудову нагоду відкрити рахунок.
Не забив за 10 хвилин до перерви і Андрій Шевченко, із лівого краю вискочивши на побачення з Юго Льорісом. Підопічні Лорана Блана також не залишилися в боргу. Лише відмінна реакція П'ятова допомогла синьо-жовтим уникнути гола у роздягальню. Після відмінного навісу Насрі Філліп Мексес головою розстрілював ворота упритул, але голкіпер донецького "Шахтаря" ще раз зіграв за всю команду та перевів небезпеку на кутовий.
Початок другої половини триколірні знову провели активніше за суперника, який, щоправда, також спробував зіграти на прискорених швидкостях. Та якщо дві атаки українців Шевченко з Тимощуком завершили гострими, проти невлучними "пострілами" з-за меж штрафної, то гості "Донбас Арени" свої нагоди використовували з більшим КПД.
Щоправда, одного разу Менез дозволив П'ятову зробити черговий сейв, але на 53-й хвилині він уже не схибив. Атаку розпочав Рібері, який виграв боротьбу в Тимощука. Далі транзитом через Бензема м'яч опинився у хавбека "Парі Сен-Жермен" - той легко розкачав Євгена Селіна і холоднокровно поцілив у ближній кут - 0:1.
Якщо пригадати, у грі проти Швеції підопічні Блохіна змогли відігратися вже за три хвилини. Але цього разу стільки ж часу знадобилося французам, аби подвоїти свою перевагу. Йоан Кабай скористався чудовим пасом надзвичайно рухливого Бензема і змінив рахунок на табло на 0:2. Згодом він міг відзначитися ще, проте півзахиснику "Ньюкасла" завадила стійка.
Від подвійного удару суперника збірна України не змогла оговтатися до кінця гри. Французи легко довели справу до логічного завершення і знову залишили поле фартової для себе "Донбас Арени" задоволеними.

0-1 Менез (53 хв.)
0-2 Кабай (56 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 540 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, дощ, відео, Франція, Група D, україна, огляд матчу, 15.06.2012 р., голів, Гроза | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024