Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 16:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 1 » Блохін починає з перемоги
23:11
Блохін починає з перемоги

   
Україна 2-0 Узбекистан

Олег Блохін відсвяткував своє поверення в збірну України перемогою над Узбекистаном в товариському матчі.
Завдяки голам Анатолія Тимощука та Андрія Вороніна збірна України здолала суперників із Узбекистану в товариському матчі на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

У прем'єрному поєдинку після свого повернення на тренерський місток національної збірної України Олег Блохін волів здобути красиву та впевнену перемогу. На цю думку наштовхнув і основний склад команди, де місце знайшлося одразу п'ятьом гравцям атакуючого плану, і стартовий штурм воріт Ігнатія Нестерова. Уже впродовж перших чотирьох хвилин синьо-жовті організували дві непогані атаки, котрі, втім, не завершилися пристойними ударами. А за хвилину господарі так запресингували оборону й голкіпера суперників, що останній ледь не подарував м'яча Денису Олійнику.

Вистоявши перші десять хвилин, узбекистанці продемонстрували свій контратакуючий потенціал, однак удар гарного знайомого київської публіки Максима Шацьких парирував Андрій Дикань. Згодом класними дальніми пострілами обмінялись Марат Бікмаєв та Андрій Шевченко. Невдовзі українці перестали застосовувати активний пресинг, що дозволило гостям більш спокійно та небезпечно розігрувати м'яч в середині поля. Втім, як і до цього, основна загроза воротам Диканя йшла із далекої відстані.

Підопічні Блохіна, в свою чергу, намагалися довести справу до вірного. На 28-й хвилині це, як здалося, завадило їм відкрити рахунок. Шевченко після передачі Артема Мілевського опинився на забійній позиції, однак вирішив відпасувати на Олега Гусєва, чий удар був неточним. Достатньо швидко позиційна перевага синьо-жовтих, котру забезпечували глибоко розташовані Шевченко з Мілевським та мобільні вінгери Гусєв і Олійник, вивітрилась. А тим часом контратаки гостей, котрі не встигав перекривати єдиний український опорник Анатолій Тимощук, виглядали дуже загрозливо.

Аби не програти центр поля остаточно, Олег Блохін по перерві випустив Руслана Ротаня, а також Андрія Вороніна, що набрав в останній час вельми непогану форму. Як і в першому таймі, синьо-жовті видали ударний стартовий відрізок, котрий на цей раз таки завершився голом. Приваблива комбінація на 54-й хвилині за участі Вороніна, Гусєва та Тимощука завершилась невідпорним ударом останнього з-за меж карного майданчика - 1:0. Одразу ж подвоїти перевагу міг Гусєв, проте його постріл метрів з 25-ти у стрибку парирував Нестеров.

На 60-й хвилині господарі забили вдруге: після удару Ротаня із штрафного м'яч влучив у перекладину, але на добиванні першим був Воронін, котрий з льоту поцілив у шпарину в багатолюдному редуті перед воротами. При цьому підопічні Блохіна лише додавали у русі, тоді як знічені гості зовсім втратили темп.


Наприкінці Євген Селезньов, Воронін, Євген Хачеріді та Сергій Назаренко цілком могли довести рахунок до розгромного, якби були трішки точнішими.

Переглядів: 717 | Додав: Yura | Теги: 01.06.2011, Тимощук, воронін, узбекистан, україна, Відео голів, гол, блохін, 2-0 | Рейтинг: 5.0/2
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024