Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 12 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 2, відео голів
21:42
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 2, відео голів

Чемпіонат Європи до 21 року



Чехія 2-1 Україна

Українська збірна зазнала поразки на старті чемпіонату Європи серед молоді. На два м’ячі чехів синьо-жовті спромоглися відповісти лише одним голом.
Команди почали матч дуже обережно. Відчувалося, що головна мета кожної з них – не пропустити першою. При цьому підопічні Павла Яковенка діяли більш рішуче й мали можливості відзначитись ще в дебюті поєдинку.
Достатньо загадати штрафні удари у виконанні Євгена Коноплянки, після яких зазвичай виникала напруга біля воріт Томаша Вацліка, та небезпечний навіс Богдана Бутка, після котрого Андрію Ярмоленку не вистачило лише кілька сантиметрів аби спрямувати м'яч у сітку.
Утім, непогану нагоду відкрити рахунок мали й чехи. Томаш Пекгарт, випередивши Антона Каніболоцького, наприклад, завдавав удару головою, але не влучив у ворота. Шукаючи свій момент, гарно проявляв себе Роман Зозуля. Киянин спромігся обікрасти останнього захисника чехів, вийшов на зручну позицію, однак не зміг переграти голкіпера.
Покарали українців за недбалість відразу по перерві. Отримавши зручну передачу з лівого флангу, Боржек Дочкал не став витрачати час на обробку м'яча і з лівої ноги спрямував його у дальній кут. Відчайдушний стрибок українського голкіпера врятувати ситуацію не зміг.






Звісно, синьо-жовті спробували продемонструвати, що цей епізод став лише прикрою випадковістю, втім відповісти належним чином їм не вдалося. Більше того, чехи забили вдруге. Фортуна знову посміхнулася капітану чеської збірної.
Після цього підопічні Якуба Доваліла свідомо віддали ініціативу супернику, однак скористатися своєю територіальною перевагою українці не могли протягом тривалого часу. Лише на 87-й хвилині півзахисник луганської "Зорі" Максим Білий, вийшовши сам-на-сам з білоруським воротарем завдав влучного пострілу у верхній кут.
Могли хлопці Яковенка й врятувати матч, проти Зозуля трошки не встиг на добивання, а тому таки Білому бракувало влучності, коли він намагався застати зненацька Вацліка ударом з близької відстані. У підсумку Україна програла, суттєво ускладнивши своє турнірне завдання.


Іспанія 1-1 Англія


Зі стартовим свистком шведського арбітра Маркуса Стрьомбергссона іспанці кинулися на ворота Френка Філдінга. Попри це перший небезпечний момент виник саме у воріт іспанців. Після подачі з кутового захисник "Манчестер Юнайтед" Крістофер Смоллінг вистрибнув вище всіх, однак завдати прицільного удару у нього не вийшло. З відповіддю іспанці не забарилися. При розіграші стандарту капітан іспанців Хаві Матінес переправив м'яч на дальню стійку, а Андер Еррера добив його в ворота.













Пропущений гол не знітив англійців і вони частіше стали накочувати флангами свої атаки. Чудові нагоди зрівняти рахунок мав представник "Болтона" Деніел Старрідж, проте спочатку він не встиг на простріл Денні Роуза, а згодом свою майстерність продемонстрував Давід де Хеа, перевівши м'яч на кутовий. Іспанці відповідали стрімкими контрвипадами. Дальніми ударами Еррера перевіряв пильність голкіпера англійців - Філдінг був на місці.
По перерві підопічні Стюарта Пірса повністю заволоділи територіально перевагою, проте до небезпечних моментів справа не доходила. У свою чергу контратаки іспанців несли загрозу володінням Філдінга. На 58-й хвилині активний Еррера міг подвоїти рахунок. Після його пострілу з-за меж карної зони м'яч влучив у захисника і летів у "девятку", однак Філдінг в ефектному стрибку перевів його на кутовий.
Аби освіжити гру своєї команди Пірс вдався до подвійної заміни, замінивши Майкла Мансьєнна та Денні Роуза на Джека Родвелла і Генрі Ленсбері відповідно. Проте бажаного підсилення цей хід не приніс. Після години гри іспанці перевели гру на половину поля збірної Англії. На 71-й хвилині підопічні Луїса Мільї розіграли чудову комбінацію, завершенням якої став удар Мартіна Монтої, але каталонцю бракувало точності.
За дві хвилини до завершення Денні Уелбек несподівано зрівняв рахунок. Атаку на фланзі розпочав Кайл Уолкер, який увірвався в штрафну і зробив передачу на манкуніанця. Захисники збірної Іспанії намагалися створити штучний "офсайд", але помилилися і залишили англійця сам на сам з Де Хеа. Уелбек не помилився.













Наступними суперниками іспанців стануть чехи, які раніше переграли збірну України (2:1), натомість англійців екзаменуватимуть підопічні Павла Яковенка.

Переглядів: 816 | Додав: Yura | Теги: україна, Чемпіонат Євпропи до 21 року, Чехія, Іспанія, Відео голів, Воронков, група А, Англія, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 1
1 Yura  
0
За державу обидно sad sad sad sad sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024