Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 06:22

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 7 » Товаристський матч Чехія - Україна. Повний розгром нашої головної команди в Празі.
18:20
Товаристський матч Чехія - Україна. Повний розгром нашої головної команди в Празі.

   
     Чехія 4-0 Україна

Готуючись до фінального турніру ЄВРО-2012, синьо-жовті зазнали четвертої поразки поспіль.
У Прагу українська збірна прибула за три дні після домашнього програшу уругвайцям. І вже на 3-й хвилині гості пропустили, коли невдалі дії на лівому фланзі захисту фолом увінчав В'ячеслав Шевчук - пенальті, який взявся виконувати Міхал Кадлець. Андрій Дикань намагався врятувати партнерів, але від його руки м'яч потрапив у сітку - 1:0.
Цей гол позначився на настрої команди Олега Блохіна, яка декілька хвилин не могла організувати бодай єдину атаку у відповідь. А на 10-й хвилині Кадлець ще більше ускладнив становище гостей. Після кутового у виконанні Ярослава Плашила центральний захисник чехів випередив усіх у воротарському майданчику Диканя і завдав влучного удару головою - 2:0.
Лише після цього синьо-жовтим вдалося хоч якось узяти м'яч під контроль. Щоправда, володіння ним жодних дивідендів нападу гостей не приносило. Українці йшли вперед дуже обережно і повільно, майже не загострюючи ситуацію. Натомість збірна Чехії швидко розгортала свій наступ, активно використовуючи фланги та короткі передачі. До речі, м'яч іще раз побував у сітці Диканя, проте був забитий із офсайду.
Свою першу змістовну атаку майбутні господарі ЄВРО-2012 провели на 29-й хвилині, коли за рахунок індивідуальних дій Євген Коноплянка переграв біля лівої бровки опікуна, утім, його спробу віддати результативний пас на Артема Мілевського перервав Томаш Сівок.
Поступово гості заволоділи територіальною перевагою. Коноплянка спробував пробити Ярослава Дробни "пострілом" з-за меж штрафного, потім його приклад повторив Богдан Бутко - голкіпер відбив м'яч перед собою, чим скористався Марко Девич... Однак вже після того, як асистент арбітра зафіксував у нього положення "поза грою". Рахунок не змінився, із чим суперники й пішли на перерву.
Другий тайм знову розпочався зі швидкого голу підопічних Міхала Білека. Цього разу Ян Резек вільно прийняв м'яч у карному майданчику Диканя та холоднокровно поклав його у дальній кут - 3:0. Ледве гості розіграли з центра поля, як хрестоматійна комбінація за участю Вацлава Піларжа та Даніеля Коларжа призвела до чергового голу - 4:0. Це вже було занадто...
Усі намагання збірної України уникнути повторення рекордної поразки успіху не мали, хоча відмінні нагоди відзначитися наприкінці гри змарнували Марко Девич, Андрій Ярмоленко та Антон Шиндер, що дебютував під прапорами національної команди, вийшовши на заміну. Отже, чотири останні спаринги синьо-жовті програли із загальний рахунком 3:12!

                     1-0 Кадлец (4 хв. - пенальті)
     2-0 Кадлец (12 хв.)
 3-0 Резек (47 хв.)
     4-0 Коларж (51 хв.)


Огляд матчу


Переглядів: 786 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, Повний, 4-0, україна, Чехія, огляд матчу, Відео голів, Прага, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024