Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 05:24

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Липень » 8 » "Динамо" виграло Об'єднаний чемпіонат. ВІДЕО.
22:05
"Динамо" виграло Об'єднаний чемпіонат. ВІДЕО.



Динамо 2-1 Спартак








7 липня, за тиждень до старту чемпіонату Прем'єр-ліги, київське «Динамо» у вирішальному матчі передсезонного «Об'єднаного турніру» приймало московський «Спартак».
Перед початком зустрічі, що зібрала понад 50,000 уболівальників, панувала піднесена атмосфера. Глядачі смакували першу зустріч зі знатним новачком «Динамо» Дьємерсі Мбокані, а головні тренери команд Олег Блохін та Валерій Карпін, із радістю потиснувши один одному руки, жваво обговорювали якісь нюанси підготовки своїх клубів перед майбутнім стартом чемпіонатів своїх країн.
Керманич «червоно-білих», як і обіцяв, виставив склад, максимально наближений до бойового, а динамівський наставник знову, як і в попередніх матчах, серйозно змінив список із перших 11 гравців, які розпочали гру.
У воротах із капітанською пов'язкою Олександр Шовковський змінив Максима Коваля. В обороні на лівому фланзі замість Євгена Макаренка з'явився його тезка Селін. Джермейн Ленс, який уперше вийшов у стартовому складі, замінив на лівому фланзі півзахисту Дуду. Ще одна ротація сталася не за позицією. Замість зорієнтованого на атаку Ніко Кранчара своє звичне місце в опорній зоні зайняв Мігель. Нарешті, на вістрі атаки замість Артема Кравця було висунуто конголезця Мбокані, який вперше вийшов на поле в якості гравця «Динамо».

«Динамо»: Шовковський (к), Данило Сильва, Хачеріді, Віда, Селін, Гармаш (Вукоєвич, 46), Мігель Велозу (Буяльський, 90), Аруна (Кранчар, 54), Ярмоленко (Гусєв, 46), Ленс (Дуду , 46), Мбокані (Мехмеді, 62).

«Спартак»: Песьяков, Паршивлюк, Боккетті, Бризгалов (Інсаурральде, 57), Д.Комбаров (к), Білялетдінов (Кротов, 46), Глушаков, Тіно Коста, Хурадо, Мовсісян (Еменіке, 63), Яковлєв.


1-0 Ленс (15 хв)
2-0 Гусєв (61 хв)
2-1 Інсаурральде (90+1 хв)

Огляд матчу


Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 617 | Додав: Yura | Теги: виграло, спартак, Об'єднаний, динамо, Огляд, відео, матч, чемпіонат, 2-1, гол | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024