Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 19:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 28 » Фоменко визначився зі складом на матчі зі Сан-Маріно та Англією.
13:20
Фоменко визначився зі складом на матчі зі Сан-Маріно та Англією.










У переліку 25 гравців, яких наставник «синьо-жовтих» Михайло Фоменко викликав на найближчі відбірні матчі, своєрідну першість утримують «Дніпро» та «Шахтар» - по шість гравців. Травми Гармаша й Селіна зменшили «делегацію» київського Динамо» до п’ятьох представників.

Вже традиційно два гравці відряджає до збірної України харківський «Металіст». Ще шість клубів отримали по одному виклику з табору збірної України: це - донецький «Металург», полтавська «Ворскла», маріупольський «Іллічівець», луганська «Зоря», санкт-петербурзький «Зеніт» та ФК «Севастополь».

День відкритих дверей  
Національна команда України розпочне свій збір 2 вересня у готелі «Platium», що у селищі Козин під Києвом. Традиційно «синьо-жовті» тренуватимуться на полях НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі. Саме там, у другий день збору, національна команда відкриє двері для представників мас-медіа. 
3 вересня о 17.30 у конференц-залі динамівської бази розпочнеться прес-конференція головного тренера Михайла Фоменка, о 18.15 до журналістів вийдуть гравці, а з 18.30 розпочнеться тренування, перші 30 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ. 

Передматчеві тренування
Офіційні прес-конференції та тренування відбудуться також напередодні обох відбірних матчів збірної України. 
5 вересня о 18-ій годині Михайло Фоменко зустрінеться із журналістами у конференц-залі «Арени Львів». Після цього, о 18.30, розпочнеться тренування «синьо-жовтих», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.
Такі ж медіа-події заплановано на 9 вересня у Києві. О 17.45 у конференц-залі НСК «Олімпійський» відбудеться прес-конференція наставника національної команди, а о 18.30 − офіційне тренування збірної, за яким упродовж перших 15 хвилин матимуть змогу спостерігати мас-медіа. 

Трансляція матчів Україна - Сан-Марино 6 вересня (о 21:00) та Україна − Англія (о 21:45) відбудеться на телеканалі «Інтер».



ffu.org.ua



Категорія: Збірна України | Переглядів: 574 | Додав: Yura | Теги: 28.08.2013, Англія, склад, фоменко, визначився, Сан-Маріно | Рейтинг: 4.0/1
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024