Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 22:44

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Київська "Оболонь" може припинити своє існування.
11:24
Київська "Оболонь" може припинити своє існування.











«Пивоварам» не платять зарплату третій місяць
Днями інтернет-простір сколихнула новина про те, що «Оболоні», яка вважається фаворитом першої ліги, кілька місяців не виплачують зарплату, а сама ситуація у клубі така, що він не має фінансування від головного спонсора — ЗАТ «Оболонь», тож може припинити існування.
Аби дізнатися, яка ж насправді ситуація у представника першої ліги, ми звернулися по коментар до почесного президента «Оболоні» Олександра Слободяна, проте очільник столичного клубу чемно відмовив нам, наголосивши на тому, що не хоче робити цього «поки що».
Втім, як нам вдалося дізнатися з добре проінформованих і наближених до клубу джерел, нині команда отримує фінансування на виїзди, проживання, харчування тощо, а проблема лежить у дещо іншій площині. Зокрема, треба зважати на останні події, коли деякі трансферні операції з продажу гравців основи (наприклад, воротаря Костянтина Махновського до «Севастополя») пройшли без відома почесного президента «Оболоні» Олександра Слободяна. Подейкували, що суми, які фігурували при цьому, навіть як для першої ліги, досить солідні.
Водночас, зваживши на інформацію про те, що у футболістів є борги щодо заробітної платні, ми звернулися до Професіональної футбольної ліги, аби прояснити, чи розглядалися подібні «сигнали» в юридичній площині. У ПФЛ нам повідомили, що на сьогодні жодних звернень чи скарг стосовно боргів від гравців чи тренерів «Оболоні» не надходило. А з цього можна зробити висновок: або проблема надумана, або ж іще не вийшла за внутрішньоклубні рамки.
Втім, коли ми звернулися до гравця «Оболоні» Сергія Сибірякова, завіса трохи відкрилася: наші припущення, що проблеми клубу зовсім не у фінансовій площині, підтвердилися.
Зокрема, Сергій розповів про те, що зарплату футболістам не виплачують ось уже третій місяць, проте дають преміальні за позитивні результати. Але коли ми футболіста попросили висловити думку, в чому може бути причина такої ситуації, той зауважив, що зараз між керівниками клубу «вирішуються спірні питання». А саме: «Тривають проблеми внутрішньої кухні між ними, деталі яких я не маю права озвучувати. Коли очільники забажають розповісти це для преси, вони це зроблять, — зауважив Сибіряков. — Питання про те, що в «Оболоні» немає грошей — не стоїть. Але допоки керівники вирішують питання між собою, нам зарплата не виплачується».
Коментар
Олег ФЕДОРЧУК,колишній головний тренер «Оболоні»:
— Хоча з часів, як я залишив «Оболонь» пройшло понад десять років, все ж за виступами цієї команди слідкую, так само, як і стараюся бути більш-менш у курсі того, що відбувається в столичному клубі.
Коли я працював у ньому, Слободян лише починав його фінансувати, а теперішній віце-президент ФК Олександр Іванович Алімов робив перші кроки у господарюванні клубу.
Складно сказати, що відбувається зараз в «Оболоні», але психологи стверджують: понад сім років складно утримувати добрі стосунки в колективі. На мій погляд, прийшла втома один від одного (все ж вони разом понад десять років), можливо, накопичилися взаємні претензії. Шкода лише, що при цьому потерпає клуб — до речі, по-своєму унікальний, адже пройшов усі щаблі розвитку від КФК до прем’єр-ліги.
Що можу сказати? Напевно (маю інформацію від осіб, наближених до ФК), є труднощі у спілкуванні між керівниками «Оболоні». Для мене особисто, щиро кажучи, була незрозуміла трансферна політика «пивоварів», коли гравці групами залишали колектив, навіть за часів у прем’єр-лізі. Натомість підсилення не робилося.
Хоч і вважається неетичним говорити про людей позаочі, але відзначу, що з президентом «Оболоні» Олександром Слободяном у мене склалися чудові стосунки. Він — комунікабельний та демократичний керівник, але з характером. Не пробачає підлості та брудних речей у футболі. З Алімовим же у мене був конфлікт, та, радше, у площині особистих стосунків: його син грав за резервну команду, а я, як головний тренер, не ставив його в основу, вважаючи, що він не витримує конкуренції…


Віталій БІБЛІВ, «Український футбол».


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 615 | Додав: Yura | Теги: припинити, може, існування, своє, Оболонь, Київ, 09.10.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024