Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 11:53

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Липень » 6 » Суперкубок України 2011 поїхав у Київ
19:19
Суперкубок України 2011 поїхав у Київ

Київське "Динамо" стало володарем Суперкубка України, з рахунком 3:1 перегравши у матчі за трофей чинного чемпіона країни донецький "Шахтар".

Чинний чемпіон та володар Кубка України донецький "Шахтар" не зміг оформити своєрідний хет-трик, у грі за національний Суперкубок зазнавши поразки від київського "Динамо". У стартовій грі сезону, що проходила в Полтаві, гірники багато атакували, але, пропустивши тричі, спромоглися відповісти опоненту лише одним влучним ударом.
На відміну від наставника донеччан Мірчи Луческу, який вирішив не включати до стартового складу жодного з придбаних влітку футболістів, його візаві Юрій Сьомін відразу кинув у бій свого новачка Лукмана Аруну. І саме нігерієць змусив вперше вступити в гру голкіпера "Шахтаря" Андрія П'ятова, завершивши дальнім ударом дебютну атаку біло-синіх.
А вже на 4-й хвилині переповнений стадіон "Ворскла" вибухнув по-справжньому. Це фінський легіонер "Динамо" Роман Єрьоменко з лівого флангу віддав націлену передачу в центр на Андрія Ярмоленка, і той, вправно розгорнувшись, спровокував на фол свого партнера по українській "молодіжці" Ярослава Ракицького. Епізод стався в межах карного майданчика, арбітр призначив пенальті, а Олег Гусєв спрямував м'яч у верхній кут воріт.

Гірники відігралися доволі швидко. На 14-й хвилині Даріо Срна, виконуючи кутовий від правої бровки, несподівано для суперників зважився на пас низом в район 11-метрової позначки, а там на м'яч вже чекав Фернандіньо. Постріл бразильця злету був бездоганним за силою та влучністю.

Упродовж наступної чверті години "Шахтар" виглядав переконливіше. Помаранчево-чорні захопили контроль над серединою поля, їхні випади виглядали більш небезпечними, тоді як динамівці, склалося враження, почали нервувати. Тим не менше, саме київській команді вдалося вийти вперед, знову втіливши у гол стандартне положення. Гусєв на 32-й хвилині зі штрафного навісив у карний майданчик, де Пап Дьякат, перестрибнувши Ракицького та В'ячеслава Шевчука, головою переправив м'яч у сітку.

Тим часом на полі розгорілися пристрасті. Гравці обох колективів частенько порушували правила, штовхалися, з'ясовували стосунки один з одним. Не дивно що ще до перерви, котра дещо остудила запал учасників матчу, суддя п'ять разів витягав з кишені жовту картку.
Друга половина зустрічі проходила під акомпанемент атак донеччан. Гірники здебільшого діяли через фланги, звідки виконали чималу кількість гострих прострілів, але майже після кожного з них м'яч становився здобиччю голкіпера Олександра Шовковського та київських оборонців.
"Динамо", стиснувши зуби, старанно й терпляче захищалося, чатуючи на свій шанс. І якщо Ярмоленко змарнував гарну нагоду, то Артем Мілевський, отримавши на 83-й хвилині пас від Єрьоменка та опинившись віч-на-віч із П'ятовим, партнерів не підвів.

Таким чином біло-блакитні уп'яте заволоділи Суперкубком України, вигравши свій перший трофей за останні два роки й на оптимістичній ноті почавши новий сезон.

Переглядів: 935 | Додав: Yura | Теги: 06.07.2011 р., Відео голів, Шахтар, футбол, динамо, СуперКубок україни, 2011 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024